info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Chp’li İkizler: Bölgemizi En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi’ni, Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Meclisi’nde temsil eden ve burada Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı’na seçilen Cumhuriyet Halk Partili Sami İkizler, bölgeyi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni bir yapılanma içinde olduğunu ifade eden CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Sami İkizler, "Bu yapılanma süreci biraz zaman alacaktır. Çünkü Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyon yapısı çok büyüktür. Bu çerçevede 2015 yılı başı itibari ile gerek Tekirdağ merkez gerekse diğer 11 ilçede yapılacak yatırımlar gözle görülür bir şekilde start alacaktır" dedi.
Kendisinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanlığı’na seçilmesinin gerek Kapaklı gerekse Çerkezköy için büyük bir avantaj olduğuna dikkat çeken Sami İkizler, "Çerkezköy ve Kapaklı’yı Büyükşehir’de temsil eden diğer meclis üyesi arkadaşlarımız ile birlikte bölgemizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde tespit edip, bunları Büyükşehir’de gündeme getireceğiz. Böylece bahse konu ihtiyaçların en kısa sürede en kaliteli şekilde karşılanmasını sağlayacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde en kısa sürede Ulaşım Koordinasyon Daire Başkanlığı’nın kurulması ve ilgili müdürlüklerin atamalarının yapılmasını sağlayacağız. Fakat bu süreçte Tekirdağ Valiliği’nden gönderilen genelge kapsamında Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan bu hizmetlerin 6 ay daha ilçe belediyeler tarafından yapılmasına karar verildi" diye konuştu. 
 
İkizler, 11’i belediye başkanından 49’u ise meclis üyelerinden oluşan Büyükşehir Meclisi’nde Kapaklı ve Çerkezköy’ün temsil oranının yaklaşık yüzde 22 olduğuna dikkat çekti. 
 
Çerkezköy’ü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde temsil eden CHP’li Funda Serfiçe Meclis Katip Üyesi ve Encümen Üyesi olarak görev yaparken, CHP’li Ensar Sivri İmar Komisyon Üyesi, İmdat Özgör Ulaştırma Komisyon Üyesi ve Nedim Yılancı da Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi olarak görev yapacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclisi’nde yer alan AK Partili Remzi Garip herhangi bir komisyonda görev almazken, AK Partili Ömer Kılınç ise Plan ve Bütçe Komisyonu’na seçildi. Kapaklı’yı Büyükşehirde temsil eden meclis üyelerinden CHP’li Sami İkizler Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanlığı’na seçilirken, yine CHP’li Bülent Erez Eğitim Kültür ve Spor Komisyonu Üyesi, Halil İbrahim Erkan ise İmar Komisyonu Üyesi olarak görev yapacak. AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyelerinden Akın Yılmaz herhangi bir komisyona seçilemezken, bir başka AK Partili Mustafa Çetin ise Çevre Komisyonu Üyesi olarak görev yapacak.