info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

CHP’liler Muratlı’da Yemekte Buluştu

Tekirdağ’ın Muratlı ilçesinde CHP’liler dayanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemekte konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, hedeflerinin önce yerelde sonra genelde iktidar olmak olduğunu söyledi.

CHP Muratlı İlçe Teşkilatı düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemeğe CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Emre Köprülü ve Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe'nin yanı sıra çok sayıda partili katıldı. 
 
Konuşmasında parti olarak sorumlulukları olduğunu kaydeden Milletvekili Yüceer, "Partimizin sorumlulukları var. Başta 'Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi' diyen Ulu Önderimize karşı. Diğer sorumluluk, geçmişten bugüne geleceğimize ve çocuklarımıza var. Çocuklarımıza huzurlu, sosyal refah ve adaletli, çağdaş bir Türkiye bırakmak sorumluluğumuz var. Bize oy veren milletimize karşı sorumluluklarımız var. Tekirdağ'ımız ve Trakya'mız bu sorumlulukların bilincinde. Bize bu mücadelede yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız. Çağdaş, laik Türkiye umuduyla" dedi.
 
Önseçimler ile CHP'nin ne kadar demokratik bir parti olduğunu gösterdiklerini belirten CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, "En demokratik yolla belediye başkan adayımızı seçtik. Sandıktan CHP'nin kardeşliği çıktı, sandık bizi birleştirdi. Bu bir hizmet yarışı, görev yarışıdır. Partimizde demokrasinin günden güne çoğaldığını görüyoruz. Nebi Tepe Muratlı'nın geçmiş, bugün ve yarın da Belediye Başkanıdır. 30 Mart günü 6 ok bayrağını tekrar Muratlı Belediyesi'ne çekeceğiz. Bugün birleşme günüdür. Salondaki herkesin yarın ilçe binasına giderek partiye üye olmasını istiyorum" diye konuştu.
 
Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise katılanlara teşekkür ederek; "Değerli aday adayı arkadaşlarımızın bu akşam bizle olması bizi onurlandırdı, gururlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.
 
Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü partisinin CHP olduğunu söyleyen CHP Muratlı İlçe Başkanı Ufuk Gençtürk ise; "Cumhuriyet Halk Partisi, halkı ile her daim iç içe adım adıma birlikte yürüyen, 7'den 70'e partinin her kademesinde görev alan kişilerin hizmet aşkı ile birbirlerine gönülden bağlı oldukları Türkiye'nin partisidir. Bizler ülkemizi seviyoruz. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için her zaman ve her koşulda, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda ve gösterdiği hedeflere ulaşabilmek için mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz" ifadelerini kaydetti. 
 
Yemekte 10. Yıl Marşı'nın okunmasının ardından Bade Su, 'Atatürk Ölmedi' adlı şiiri okudu. Ardından Ali Başkurt, Cemal Marangoz ve Mustafa Ozan saz dinletisi gerçekleştirdi. Öte yandan CHP Muratlı İlçe Başkanı Gençtürk, düzenledikleri yemeğe olan katılımdan dolayı bir hayli memnun kaldıklarını söyledi.