info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Çorlu Belediye Meclisi’nin Eylül ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ın başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 
 
Toplantıda, kadro, unvan ve derece değişiklikleri Belediye Başkanı Ünal Baysan tarafından okundu ve görüşülerek oy birliğiyle karara bağlandı. Belediye Meclisinin 3.7.2013 tarihi ve 182 sayılı meclis kararı ile Plan ve Bütçe Komisyonuna sevk edilen 6487 sayılı kanunun 21. maddesi ile 2942 sayılı Kamulaştırma Kanunu’nun geçici 6. maddesinde yapılan değişiklik ile Çorlu Belediyesi aleyhine açılan kamulaştırmasız el atma davalarının yıllık ödeneğinin gelir bütçesinin en az % 2’si olmak üzere bir oranla belirlenecek gelir ve alınacak meclis kararlarıyla disiplin altına alınması ve belirlenen bütçe kaleminin aşılması durumunda yıllara sabit taksitlendirilmesi hükmedilmesi üzerine yeni bir meclis kararı alınması oy birliğiyle kabul edildi.
Temmuz ayı olağan meclis toplantısında alınan kararla komisyon üyeliğine seçilen Yusuf Gümüş, Tuncay Yavuz ve Muzaffer Aslan tarafından hazırlanarak meclis oylamasına sunulan Minibüs Araçları Hizmet Yönetmeliği kabul edildi.
Değerlendirilmek üzere İmar Komisyonu’na sevk edilen imar planı değişiklikleri talepleri maddeler halinde oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Türkgücü Islah OSB’de yer alan imar değişikliği talebinin 05.09.2013 Perşembe günü yapılacak meclis toplantısında görüşülmesine karar verildi.
Belediye Meclis Üyesi Evren Özmen Uludağ tarafından okunan İmar Komisyonu Raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
6495 sayılı kanun ve kanun hükmünde kararnamenin 88. maddesi gereğince şehir içi toplu taşımadan ücretsiz yararlananlar hakkında yapılan değişiklik sebebiyle 65 yaşını doldurmuş vatandaşların şehir içi toplu taşımadan ücretsiz yararlanması oy birliğiyle kabul edildi.