info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Belediyesinden Mühendislik Fakültesine Hizmet

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Namık Kemal Üniversitesi nin talebi doğrultusunda Çorlu Mühendislik Fakültesi nin girişinde nizamiye kapısı yapıldı ve kampus alanının etrafı panel çit ile çevrildi.

Namık Kemal Üniversitesi'nin, Çorlu Mühendislik Fakültesi'nin güvenlik amacıyla nizamiye kapısının yapılması ve kampus alanının panel çit ile çevrilmesiyle ilgili talebi Çorlu Belediye Meclisince 06.04.2011 tarihli meclis toplantısında görüşülmüş ve kabul edilmişti. Yasalarda yer alan belediyelerin diğer resmi kurum ve kuruluşlara yardım yapabileceğine dair hüküm gereği Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan ihale sonucunda Çorlu Mühendislik Fakültesi'nin nizamiye kapısı yapılıp kampus alanı panel çit ile çevrildi.

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Çorlu Mühendislik Fakültesi kampus alanının etrafında toplam 1.285 metre panel çit montajı yapıldı. Bununla birlikte fakültenin girişinde özel tasarımlı nizamiye kapısı yapıldı. İçinde güvenlik odaları bulunan bu kapı ihtiyaç duyulacak donanımla donatıldı. Yapılan bu çalışmaların sonucunda Çorlu Mühendislik Fakültesi'nin güvenlikle ilgili önemli bir ihtiyacını karşılamış olduk," dedi.