info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu da tefeci operasyonu

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tefecilik yaptığı iddia edilen 17 kişiyi gerçekleştirdiği şafak operasyonu ile gözaltına aldı.

Göz altıların artabileceği öğrenilirken, operasyon kapsamında bir kişi 3 kattan karşıdaki apartmanın çatısına atlayarak çatının çökmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Operasyonun devam ettiği öğrenildi.

Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri 5 ay önce başlattıkları takibi gerçekleştirdikleri operasyonla noktaladı. Çorlu da tefecilik yaptığı belirlenen kişiler 5 ay önce Cumhuriyet Savcısının talimatıyla takip altına alındı.

Takip sonucunda operasyon için düğmeye basan ekipler belirlenen adreslere sabah 05:00 te eş zamanlı baskınlar düzenledi. 100 polisin katıldığı operasyonda 17 kişi gözaltına alındı. M.T. isimli kişide evine gelen polislere yakalanmamak için 3. kattan atladı. M.T. 3. kattan evinin karşısında bulunan binanın çatısına atlayarak çatının çökmesi sonucu belini kırdığı ve hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Sabah erken saatlerde düzenlenen operasyonda 17 kişi ?Suç örgütü kurmak suretiyle tefecilik yapmak suçu iddiasına ilişkin gözaltına alındı. Baskın düzenlenen ev ve işlerlerinde çok sayıda senet ele geçirildiği belirtildi.

Göz altıların artabileceği ve operasyonun devam ettiği öğrenilirken, gözaltındaki şüpheliler için ek gözaltı süresi alındığı belirtildi. Yetkililer ayrıca çok sayıda mağdurun bulunduğunu kaydetti.