info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası yeni hizmet binası arsasını tanıttı

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Orion yanı İstanbul seyahat yazıhanesi arkasında bulunan yeni hizmet binası arsasını yönetim kurulu üyeleri ve Çorlu basın mensuplarına tanıttı.

Yeni hizmet binasının kurulacağı arazinin tanıtım kokteyine Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem Yemişçi, Meclis Başkanı İhsan Erik, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve birçok yönetim kurulu üyesi katıldı.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Özlem Yemişçi, yaptığı açıklamada: Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak üye sayımız 5.000 leri bulmuştur. Sanayi bakımından gelişen Çorlu muz aynı zamanda sosyal ve kültürel yapısı bakımından da günden güne gelişmektedir.

Bu gelişmelere paralel olarak üyelerimizin talepleri de değişmektedir. Üyelerimiz odalaya geldiklerinde araçları için park sorunu yaşamak istemediklerini, daha verimli konferanslar dinleyecekleri eğitim alacakları salonlar talep etmektedirler. Tüm bu etkenler bizlere ivedilikle yeni bir hizmet binası yapma gereğini getirmiştir dedi.

Yemişçi ayrıca Türkiye Maden Tetkik Arama Enstitüsü nün ihale ile satışa çıkardığı şu anda içinde bulunduğumuz 17.214 m2 lik arsayı odamıza kazandırdık ve tapumuzu elimize aldık.

Hedefimiz en kısa zamanda üyelerimize, Çorluya yakışan bir hizmet binası inşa etmektir. Üyelerimize ve Çorlumuza hayırlı olmasını diliyorum dedi.