info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çorlu Yeni Sanayi Sitesi Güzel Görüntüye Kavuştu

Yeni Sanayi Sitesi, Çorlu Belediyesi’nin yapmış olduğu asfalt çalışmaları ve yeşillendirme çalışmaları ile daha güzel bir görüntüye kavuştu. Yeni görüntüsü ile modern bir hava yakalayan Sanayi Sitesinde diğer çalışmalar da devam ediyor.

Yeni Sanayi Sitesi, Çorlu Belediyesi'nin yapmış olduğu asfalt çalışmaları ve yeşillendirme çalışmaları ile daha güzel bir görüntüye kavuştu. Yeni görüntüsü ile modern bir hava yakalayan Sanayi Sitesinde diğer çalışmalar da devam ediyor. 
Uzun zamandan bu yana bakımı yapılmayan Çorlu Yeni Sanayi Sitesi'nin Çorlu Belediyesi tarafından toprak zemini ortadan kaldırdı ve yerine yeni ve düz bir zemin oluşturdu. Yeni dökülen asfalt ile çukurlu yollardan kurtulan sanayi sitesinde şimdi araçlar rahatlıkla hareket edebiliyor.
Asfaltın yanı sıra birde sanayi sitesinin orta refüjü düzenlendi. Orta refüjde de yapılan yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları ile yeni sanayi sitesi modern bir görüntüye kavuştu. Yeşillikler içine bürünen sanayi sitesinde yapılan diğer asfaltlama çalışmalarının da halen devam ettiği bilgisi edinildi.