info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşadamları Toplantısı Basın’da Geniş Yer Buldu

TRAKYAKENT Belediyeler Birliği tarafından organize edilen, Tekirdağ, Plovdiv, Haskova ve Sliven Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliği ile düzenlenen 4. Türk-Bulgar İşadamları Toplantısı Basın kuruluşları tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Yerel, Bölgesel ve Ulusal Medya’da geniş yer bulan İşadamları Forumunda Trakyakent Belediyeler Birliği ve Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, foruma destek veren Basın Yayın organlarına teşekkürlerini iletti.
 
Başkan Dalgıç’tan Basın’a Teşekkür
 
Başkan Dalgıç; “10 – 11 Ocak 2014 tarihlerinde gerçekleştirdiğimiz işadamları toplantı etkinliği sebebiyle bizlerle destek olan ve tanınırlığımızın artmasına katkı sağlayan tüm yerel, bölgesel ve ulusal basın ve medya mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Yerel Potansiyellerin harekete geçirilmesi, yerel ekonominin canlandırılması ve istihdam olanaklarının arttırılması amacıyla Bulgaristan’ın Ram Trakya Belediyeler Birliği ile temaslarımız sonucunda karar aldığımız işadamları çalıştayının dördüncüsünü düzenledik. Trakyakent Belediyeler Birliği olarak Türkiye’nin ticari ve ekonomik alanda güçlenmesine ve işadamlarımıza katkı sağlayacağına inandığımız bu çalışmamızda ne şekilde kararlı ve önemli adımlar attığımızın da kanısına varmış olduk” dedi.
 
Vizyonumuz Saygın Bir Belediyeler Birliği Olmak
 
Açıklamasında Trakyakent’in Ram Trakya ile olan diyaloglarına da yer veren Başkan Dalgıç; “Bulgaristan da bulunan Ram Trakya Belediyeler Birliği ve bu Birliğin Üye Belediyeleri ile yakalamış olduğumuz birliktelik ve işbirlikleri sayesinde kentlerimizin, belediyelerimizin ve insanlarımızın sorunlarını çözmeye yönelik faaliyetlerini gerçekleştiren Birliğimiz, Türkiye’de ve  Avrupa’da başarılı, örnek gösterilen etkinlikleri ile önemli mesafeler almaya başlamıştır. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz ulusal ve uluslararası temaslar sonucunda kurumlarımız büyük tecrübeler kazanmıştır. Trakyakent olarak vizyonumuz, yenilikçi ve yaratıcı çözümler ile Belediyelerimize ve kurumlarımıza en üst düzeyde değerler yaratarak özgün çalışmaları, yaratıcı faaliyetleri ve topluma hizmeti ile ulusal ve uluslar arası düzeyde saygın ve lider bir Belediye Birliği olmaktır. Programa katılan protokol konuklarına, Vali ve Vali Yardımcılarımıza, Belediye Başkanları ve başkan Yardımcılarına, değerli Basın ve Medya mensuplarına, Türk ve Bulgar işadamlarına ile tüm yerli ve yabancı konuklara katılımları dolayısıyla tekrar teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.