info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Daha Hızlı ve Kaliteli Hizmet İçin Protokol İmzalandı

Süleymanpaşa Belediyesi tasarım kalitesinin artması amacıyla Süleymanpaşa Belediyesi teknik personellerine 3DS-MAX programı eğitimi verilmesi için, Trakya Kalkınma Ajansı ile protokol imzaladı.

Trakya Kalkınma Ajansı’nda gerçekleşen imza töreninde Süleymanpaşa Belediyesi adına Başkan Eşkinat, Trakya Kalkınma Ajansı adına ise Trakya Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Başkanı Hasan Özer protokolü imzaladı.
 
10 GÜN BOYUNCA 44 SAAT EĞİTİM VERİLECEK
 
Trakya Kalkınma Ajansında imzalanan 3DS-MAX programı eğitimi projesiyle, Süleymanpaşa Belediyesi tasarım kalitesinin arttırılacak. Bu proje sayesinde, Süleymanpaşa Belediyesi’nin personel ve kurumsal anlamda daha kaliteli tasarımı ile bu konuda dışarıdan hizmet alımı sonucu ortaya çıkan giderlerin de önüne geçilecek.
 
Süleymanpaşa Belediyesi Çarşı Ek Hizmet Binasında gerçekleştirilecek eğitimler 10 gün boyunca toplam 44 saat sürecek. Eğitimlere Süleymanpaşa Belediyesinde çalışan, tasarım ve bilgisayar konusunda yetenekli on kişiden oluşan bir eğitim gurubu katılacak. Eğitim sonunda teknik ekip, Süleymanpaşa Belediyesi’ndeki projelerin, tasarımların, mühendislik, mimarlık ve peyzaj uygulamalarının, tanıtım ve yayın faaliyetlerinin daha hızlı ve daha kaliteli olmasını sağlayacak.
 
3DS-MAX PROGRAMI NEDİR?
 
3D StudioMax, Autodesk tarafından geliştirilen bir 3B modelleme, görselleştirme ve animasyon programıdır. Mühendislik, Mimarlık, Peyzaj, basın yayın, görsel sanatlar, internet sektörü olmak üzere geniş bir yelpazede kullanılan yazılım, tüm dünya üzerinde geçerli olan ve eğitimi alınan bir programdır. Program Autocad, Solidworks, Photoshop gibi sektörün öncü programları ile tam uyumlu olarak çalışmaktadır.