info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Dalgıç Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu nun Programına Katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç bir dizi temel atma ve açılış için Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun programına katıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törene ayrıca Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut, diğer bürokratlar, Belediye Başkanları ve vatandaşlar da iştirak etti.

 

Tekirdağ Belediye Başkanı Op.Dr. Adem Dalgıç  bir dizi temel atma ve açılış  için Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun programına katıldı. Çerkezköy Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törene ayrıca Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekili Ziyeaddin Akbulut, diğer bürokratlar, Belediye Başkanları ve vatandaşlar da iştirak etti.
 
Sulamadan dere ıslahına kadar bir çok alanda Trakya Gelişim Projesi hazırladıklarını ve bu projenin toplam maliyetinin 10 Milyar TL olduğunu söyleyen Bakan Eroğlu “ Bu projelerden en çok Tekirdağ istifade edecek.” dedi. Eroğlu  yapımı devam eden Tekirdağ Naip Köyü Göleti ile de Tekirdağ’ın 2060 yılına kadar su sorununun çözüleceğini söyledi.
 
Daha sonra 19 projenin temel atma ve açılış töreni canlı bağlantı ile protokol üyeleri tarafından  gerçekleştirildi.