info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deva Partisi İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Halka Hizmet İçin Adayım

Deva Partisi il başkanlığından istifa ederek 28. dönem milletvekilliğine aday adayı olan Hasan Berk Çebi,T.B.M.M.`ne koltuk doldurmak için değil,halkın sesi olmak gideceğini,kendini değil halkı temsil edeceğini söyledi.

Çebi yaptığı basın açıklamasında; " Değerli basın emekçilerimiz, bizleri ekranlarının başında izleyen kıymetli vatandaşlarım, Ramazan ayımız mübarek olsun, Allah tuttuğumuz ve tutacağımız oruçları, ettiğimiz ve edeceğimiz dualarımızı kabul eylesin. 6 Şubatta yaşadığımız felaketi anmadan geçmek istemiyorum. Kaybettiğimiz tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifa, yakınlarını kaybedenlere tekrardan sabır diliyorum. Allah böyle büyük bir felaketi tekrardan milletimize yaşatmasın. Bildiğiniz üzere bugün 28. Dönem Milletvekili aday adaylığımı açıklamak için huzurunuzdayım. Benim için duygusal bir gün.

Öncelikle teşekkür ile başlamak istiyorum; Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan’a ve heyetine, ailemizi ilk gününden beri yalnız bırakmayan tüm il ve ilçe yönetimlerime,tüm ilçe teşkilatlarımıza, mahalle başkanlarımıza ve son olarak beni hep destekleyen aldığım her kararda arkamda durun beni ne olursa olsun yalnız bırakmayan aileme, sevgili eşime ve çocuklarıma teşekkür ediyorum. Ve bir de özür var oda çocuklarıma; bu süreçte onları çok yalnız bıraktım. Ama onlar biliyorlar ki babaları; milletimize, vatanımıza ve Tekirdağımıza faydalı olmak için çalışıyor. Adaletli, özgür, adil, Atatürk’ün bıraktığı cennet vatanı eski günlerine getirmek ve tüm çocuklarımıza aydınlık bir yarın için babaları çalışıyor. Onlar belki bugün farkında değiller lakin güzel yarınlara ulaştığımızda beni çok iyi anlayacaklarına eminim. Her birini ayrı ayrı dile getirdim çünkü biz büyük bir aileyiz, biz bu işi hep birlikte kol kola, iyisi ve kötüsü ile bu günlere hep birlikte getirdik. Günü geldi ağladık, günü geldi güldük, çok güzel anılar biriktirdik. Her biri ile hep gurur duydum.

DEVA teşkilatlarımız kendinden emin bir şekilde seçime hazır. Benim ile birlikte 28. Dönem Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı başvurumuz toplam 12 kişidir. Tüm aday adaylarımız ile birlikte deva damlalarını bir araya getireceğiz, gece gündüz demeden çalışmamıza ilk gün söz verdiğimiz gibi devam edeceğiz. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. İktidara giden bu yolda şüphesiz hepimiz kol kola bu işi başaracağız. Kararlıyız, bizler ülkemize vatanımıza Tekirdağımıza deva olacağız . Allah çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın  "Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin