info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ehliyetini Vermeyen Sürücünün Attığı Kafa Polis Aracının Camını Kırdı

Tekirdağ ın Çorlu ilçesinde 3 aracın karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından olay yerine giden polis ekibi ile ehliyetini istedikleri sürücü arasında arbede yaşandı.

 

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 3 aracın karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından olay yerine giden polis ekibi ile ehliyetini istedikleri sürücü arasında arbede yaşandı. Ehliyetini vermekte direnen Z.D., bir polisin gömleğini yırttı, eli kelepçeli halde polis aracına bindirilirken de kafa atarak camı kırdı.
 
Atatürk Bulvarı üzerinde 3 aracın karıştığı maddi hasarlı kazası meydana geldi. Sürücüler kendi arasında anlaşamayınca polis ekiplerine haber verildi. Kaza raporu için gelen trafik ekibindeki polis memurları ile ehliyetini ve kimlik bilgilerini vermek istemeyen Z.D. arasında tartışma çıktı. Trafik ekibinin telsizden istediği destek üzerine bir polis ekibi daha kaza yerine geldi. Z.D. ile polisler arasında arbede yaşandı. Z.D. polislerden birinin gömleğini yırttı. Güçlükle etkisiz hale getiren Z.D., elleri kelepçeli halde polis aracına bindirilirken, kafa atarak camı kırdı. Gözaltına alınan Z.D. Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.