info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emekli Polis Memuru Hizmet İçin Söz Verdi

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 30 Mart Yerel Seçimleri’ne sayılı günler kala, emekli polis memuru Ahmet Ayas, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle Muhtarlığı’na adaylığını açıkladı.

30 Mart’ta Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği seçimlerinin yanı sıra mahalle muhtarlığı seçimlerinin de yapılacağını ifade eden Ahmet Ayas, “Mahallemizi temsilen 20 yıl muhtarlık görevini başarı ile yürüten Şükrü Dumanlar’ın görevini bırakmasının ardından bu göreve talip oldum. 25 yıllık başarılı memurluk hayatımın son 7 yılını Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Terör-Güvenlik Büro Amirliği’nde tamamladım ve buradaN emekli oldum” dedi. 
 
Edindiği devlet terbiyesi ve azalarıyla kurumlar arası koordinasyonu sağlayıp, 7 gün 24 saat hizmet edeceğine söz veren Ahmet Ayas, “Şayet mahallemin desteği ile göreve seçilirsem, azalarımın tamamı ile iyi günde ve kötü günde vatandaşın yanında olacağım” dedi. 
 
Ahmet Ayas’ın aza listesinde şu isimler yer alıyor: “Murat Keskin (esnaf), Seyfi Er (esnaf), Abdullah Horay (emekli), Zeki Demirkıran (esnaf), Murat Kuru (esnaf), Sabit Duman (esnaf), Mehmet Kenar (esnaf), Bilal Sayılır (işçi).”