info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Emniyet Müdürlüğü nde terfi töreni

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde terfi alan personel için düzenlenen 2009 Rütbe Terfi Töreni nde 10 emniyet mensubuna alkışlar arasında yeni rütbeleri takıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Yüksek ve Merkez Değerlendirme Kurulu kararıyla terfi ettirilmesine karar verilen Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü personeline Rütbe Terfi Töreni düzenlendi. Polisevi nde gerçekleştirilen törene, Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, Emniyet Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, Büro amirleri ve aileleri katıldı.
Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, terfi töreninde yaptığı konuşmada, devletin asıl görevlerinden birinin halkın huzur ve mutluluk içinde yaşaması olduğunu belirterek, bu görevi temin için iç güvenlikten sorumlu polis ve jandarma teşkilatının sorumlu olduğunu belirtti. Polisin, kanunların kendisine verdiği yetki çerçevesinde suç ve suçlularla mücadele ettiğini belirten Vali Kemelek, "Polis teşkilatı hiyerarşik bir yapıda örgütlenmiş polisten, genel müdürüne kadar olan rütbelendirmelerinde belli süreler konulmuştur.
Bugün burada bir üst rütbeye terfi eden değerli mesai arkadaşlarımızın rütbeleri takdim edilecek. Kendilerine bundan sonraki meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Tekirdağ bildiğimiz kadarıyla huzurlu bir kent. Kentimizin bundan sonra da huzurlu olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kanunun ve Anayasanın bize gösterdiği doğrultuda Cumhuriyetimizin kurucusunun gösterdiği ilkelere bağlı bir şekilde bu görevimizi yürütmeye hazır olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum" dedi.
Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek ise, Teşkilat olarak oldukça zor, meşakkatli ve risk oranı yüksek ancak bir o kadar da şerefli bir mesleği icra ettiklerini vurgulayarak, "Görevimiz devletin kanun ve nizamını muhafaza etmek, halk ile devlet arasında köprü oluşturmaktır. Teşkilatımız kurulduğu günden beri, çağın ihtiyaçlarına ve teknolojik yeniliklere göre kendisini sürekli geliştirmiş ve bu gün sahip olduğu imkanlarla suç ve suçlu ile mücadelede, delilden suçluya giden modern çağın tüm teknolojik imkanlarını kullanan bir kurum haline gelmiştir" şeklinde konuştu.
Her rütbenin aileden ve sosyal hayattan biraz daha fedakarlık etmek anlamına geldiğini vurgulayan Çelikbilek, yeni terfi alan emniyet mensuplarının ailelerinin de bu mutlu tabloda önemli katkı sağladığını düşündüğünü belirtti. Çelikbilek, Tekirdağ da göreve başladığı ilk günlerde emniyet mensuplarının terfisi gibi güzel bir olayla başlangıç yapmasının kendisini ayrıca mutlu ettiğini kaydederek, "Umarım mesleğe başladığımız ilk günün heyecanı ile birlik ve beraberlik içinde halkımıza hizmete devam ederiz" dedi.
10 EMNİYET MENSUBUNA TERFİ
Konuşmaların ardından terfi alan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü nde görevli 10 Emniyet mensubuna rütbeleri takıldı. Ruhsat İşleri Şube Müdürü Leyla Az, 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 2. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Eğitim Şube Müdürü Muhittin Sert, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş ve Personel Şube Müdürü Alper Tunalıoğlu 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğünden 3. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Hukuk İşleri Şube Müdürü Serkan Üstün, E.K.K.M Şube Müdürü Sebahattin Üstün, Koruma Şube Müdürü Selahattin Güven, Güvenlik Şube Müdür Ahmet Kenar ve Hayrabolu İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Balantekin ise Emniyet Amirliğinden 4. Sınıf Emniyet Müdürlüğüne, Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü nde görevli Komiser Recep Cingöz de Başkomiserliğe terfi etti.
Törende Ruhsat İşleri Şube Müdürü Leyla Az a yeni rütbesi Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek tarafından takılırken, Eğitim Şube Müdürü Muhittin Sert e, 8. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral İsmail Gümüştekin, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş a Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve Hukuk İşleri Şube Müdür Serkan Üstün e de Tekirdağ Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek tarafından yeni rütbeleri takıldı.