info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ev Arkadaşının Ölümüne Sebep Oldu

Tekirdağ da, çarptığı otomobildeki ev arkadaşının ölümüne neden olan genç ilaç mümessili, kazanın ardından kayıplara karıştı

Tekirdağ da, çarptığı otomobildeki ev arkadaşının ölümüne neden olan genç ilaç mümessili, kazanın ardından kayıplara karıştı.

Kaza, gece saat 23.40 sıralarında Hürriyet Mahallesi Baykallar mevkiinde meydana geldi.

34 GD 0485 plakalı otomobiliyle Tekirdağ dan İstanbul istikametine giden Metin Kaya, aynı yönde seyreden ve kendisi gibi ilaç mümessili olan ev arkadaşı Mehmet Uğur S nin (29) kullandığı 34 FM 4416 plakalı otomobile sol tarafından çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Mehmet Uğur S nin (29) kullandığı otomobil, takla attıktan sonra bariyerlere çarparak durabildi. Kazada ağır yaralanan ilaç mümessili Mehmet Uğur S., olay yerine gelen ambulansla Tekirdağ Özel Yaşam Hastanesi ne kaldırıldı. Kaza sırasında başından darbe aldığı belirlenen genç ilaç mümessili, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Metin Kaya ise olayın ardından kayıplara karıştı. Çevrede inceleme yapan polis, Kaya nın otomobilini Baykallar Sitesi nin otoparkında terk edilmiş halde buldu. Olayla ilgili inceleme başlatan polis, kaçan sürücünün peşine düştü.