info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Evinden 2 kamyon çöp çıktı

Tekirdağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kötü koku şikayetleri üzerine mahkeme kararı ile girdikleri Tekirdağ merkezdeki bir apartmanın bodrum katındaki çöp evi tahliye etti.

Evden 2 kamyon çöp çıkması üzerine apartman sakinleri ve belediye ekipleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Ortacami Mahallesi Yunusbey Caddesi 14 numaralı apartmanın bodrum katında yaklaşık 10 yıldır kalan ve psikolojik hastalığı bulunan Gültekin Süyer in çöp ev haline getirdiği daire görenleri hayrete düşürdü. Komşuların şikayeti üzerine harekete geçen belediye ekipleri, gördükleri manzara karşısında şaşırdı. Mahkeme kararı ile gittikleri dairede Süyer i yaşadığı yeri gören görevliler, içerdeki kokuya dayanamayarak dışarı çıktı. Süyer i ikna ederek daireden çıkaran görevliler, çöplerin boşaltılması için 4 saat uğraş verdi.

Temizlik işçileri Süyer in evinden 2 kamyon çöp çıkarttı. Apartman sakinleri ise durumdan çok rahatsız olduklarını belirterek, sıcakların artması ile birlikte kokunun iyice yayıldığını söyledi. Çevresi ile iletişim kuramayan Süyer in psikolojik tedavi gördüğünü belirten komşular, sürekli sokaktan bulduğu çöpleri topladığını belirtti. Her tarafı çöplerle dolu olan daireden 10 yıl öncesine ait gazetelerin çıkması dikkat çekti. Tonlarca çöpün çıktığı daire temizlendikten sonra ilaçlandı.