info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Freni boşalan kamyon dehşeti

Tekirdağ da kütük yüklü kamyon yokuş aşağı inerken freni boşalınca önce bir taksiye sonra da köprü bariyerlerine çarparak durabildi.

Sürücü kamyondan atlayarak yaralanırken, kütükler yola saçıldı.
Sedat Öz(42) yönetimindeki 34 FD 775 plakalı kamyon Çanakkale den aldığı kütük yükünü İstanbul a götürmek için yola çıktı. Malkara çıkışındaki yokuştan aşağı inerek şehir merkezine gelmek isteyen sürücü Öz yönetimindeki kamyonun frenleri boşaldı. Yokuş aşağı hızlanan kamyonun fren balatalarının yanmasıyla lastikleri alev aldı. Kontrolsüz olarak yaklaşık 500 metre ilerleyen kamyonun sürücü Sedat Öz, kamyondan atlayarak yaralandı.
Kontrolsüz kamyon ise önce 59 T 338 plakalı taksiye daha sonra ise köprülü kavşak bariyerlerine çarparak yan yattı. Kütük yükleri yola saçılan kamyondaki yangını Tekirdağ Belediyesi ne ait itfaiye ekipleri müdahale ederek kısa sürede söndürdü.
Kamyondan atlayarak yaralanan sürücü Sedat Öz ün ilk müdahalesini 112 Acil Servis sağlık ekipleri yaparken yaralı sürücü Tekirdağ Devlet Hastanesi nde tedavi altına alındı. Olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi çevrede önlem alarak tek şeritten kontrollü trafik akışını sağladı. Devrilen kamyon çekiciyle bulunduğu yerden kaldırılarak yol trafiğe açıldı.