info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gazeteciler Tekira AVMnin Davetlisi Olarak Yemekte Buluştu

Tekirdağ Tekira AVM 10 Ocak çalışan gazeteciler günü sebebiyle Tekirdağ’da görev yapan yazılı ve görsel basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Tekirdağ Tekira Avm yönetimi çalışan gazeteciler günü dolayısıyla avm içinde bulunan Balıkçım restaurant da Tekirdağ da görev yapan basın mensuplarıyla buluştu. Avm müdürü Serkan Subay ve Pazarlama & Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Yavuz Gökler ile Tekirdağ da görev yapan gazeteciler akşam yemeğin de bir araya geldiler.
 
Tekira Avm de düzenlenen yemekte konuşan Ersin Bilmeç; Her yıl Tekirdağ da çalışan gazeteciler günü sebebiyle Tekira Avm tarafından organize edilen yemek sebebiyle bir araya gelmekten mutlu olduklarını dile getirdi. Bilmeç, Tekira Avm yönetimine gazetecilere göstermiş oldukları değerden ve ilgiden  dolayı teşekkür etti.
 
Tekirdağ Tekira AVM de geleneksel olarak gerçekeleşen 10 Ocak Gazeteciler Günü kutlaması yemeğine Trakya Gazeteciler Birliği derneği Başkanı Naci Akyazı, TrakyaDemokrat Gazetesin den Murat Tanker, Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi adına Ersin Bilmeç, DHA muhabiri Ruhan Yalçın, İHA Muhabiri Sercan Can, Kent Haber Gazetesi adına Mehmet Şen, Olay Aktif Gazetesi adına Pervin Işıksal, Şafak Gazetesi adına Ahmet Gürakar, İleri Gazetesi adına Alper Atakan, Trakya Gazetesi adına Nijat Ayvaz ve Uğur Sarı, 0282 Tekirdağ Gazetesi adına Aynur Erdoğan, Tekirdağ Kanal 59 ve Radyo 59 adına Timuçin Çınar katıldılar.
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber