info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gençlik Merkezinde Engellilere Havuz Terapisi

Tekirdağ ın en büyük spor kompleksi konumunda olan Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi nde engelli vatandaşlara yönelik olarak da çalışmalar yapılıyor.

Tekirdağ ın en büyük spor kompleksi konumunda olan Tekirdağ Belediyesi Gençlik Merkezi nde engelli vatandaşlara yönelik olarak da çalışmalar yapılıyor.

Haftanın belirli günlerinde Gençlik Merkezi ne gelen engelli çocuklara görevliler nezaretinde havuzda su terapisi uygulanıyor. Havuz terapisine katılan çocuklardan biri de 7 yaşındaki İrem Öztürk. İrem doğuştan yürüyemiyor. İrem in hastalığı ve gençlik merkezindeki terapisi ile bilgi veren Baba Seyit Öztürk, İrem doğuştan yürüyemiyor. Şimdiye kadar birçok doktor ve birçok hastaneye gittik ancak olumlu bir netice alamadık. Ameliyat konusunda garanti verilemediği ve sakat kalma riski de olduğu için ameliyat yaptırmıyoruz. Son olarak Tekirdağ Belediyesi nin Gençlik Merkezi nde böyle bir uygulamanın olduğunu öğrendik ve başvurduk. Yaklaşık 1 aydır Gençlik Merkezinde havuz terapisi eşliğinde fizik tedaviye devam ediyoruz ve İrem in sol ayağında önemli ölçüde açılma var. Bu bizi çok mutlu etti. Bu terapi ile İrem in yürüyebileceğini umut ediyoruz. Tekirdağ Belediyesi yetkililerine, bize göstermiş oldukları ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz dedi.

Engelli çocukların havuz terapisini yakından izleyen Tekirdağ Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkanvekili Ali Kılıç ile Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Rüya Yılmaz da, Gençlik Merkezi nde her yaştan, toplumun her kesimine hitap ettiklerini, sadece spor değil, sosyal, kültürel ve sanat aktivitelerinin de gerçekleştirildiğini söyledi.