info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Göçmen Dernekleri İftar Yemeği nde Buluştu

Rumeli Balkan Federasyonu, üyelerine iftar yemeği verdi.

1453 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine, Rumeli Balkan Federasyonu’na bağlı 68 derneğin başkan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. 

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanı Ali Müfit Gürtuna, Eski Milli Futbolcu ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Sancaklı, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özcan Pehlivanoğlu, Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Başkanı Atilla Baykal, siyasi partilerin temsilcileri, Balkan ülkelerinden gelen davetliler, misafir sanatçılar, Yazar Ramis Çınar ve basın mensuplarının da hazır bulunduğu iftar yemeğine Çorlu’dan BİSADER Genel Başkanı Mehmet Cebeci ve yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
 
İftar yemeğinde Rumeli Balkan Federasyonu Başkanı Ayhan Bölükbaşı’nın açılış konuşmasını yapmasının ardından Eski Milli Futbolcu ve MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Saffet Sancaklı, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ile Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu davetlilere hitaben selamlama konuşmaları yaptılar.
 
Birlik ve Beraberliğinin güzel bir örneğinin yaşandığı iftar yemeğinde, Türkiye’nin farklı şehirleri ile yurt dışından gelen derneklerin yöneticileri birbirleriyle tanışarak, yaptıkları çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundular.