info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gülerçin Koleji nde Dönem Sonu Etkinliği

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde Özel Gülerçin Koleji yaz okulu ikinci dönem sonu etkinlik programı düzenledi.

Okul öğrencileri, veliler ve yabancı öğrencilerin katıldığı etkinlikte konuşan okul müdürü Süleyman Sezgin, yaz dönemi okulunun ikinci dönemi ve yaz kampını birleştirdiklerini belirtti.
 
Tüm öğrencilerin etkinlikte doyasıya eğleneceğini kaydeden Sezgin, "Bugün yurt dışından gelen öğrencilerimizi de uğurlayacağız. Tüm öğrenciler düzenlenen bu etkinlik ile doya doya eğlenecekler. Veliler olarak sizlerde umarım mutlu olacaksınız. En kıymetli varlıklar evlatlarınızdır ve evlatlarınızın bir şeyler başardığını görmek bizler kadar sizleri de mutlu edecektir. Dönemlerimiz ve okul kayıtlarımız devam ediyor. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
 
Okul Müdürü Süleyman Sezgin’in konuşmasını tamamlamasının ardından ilk olarak yaz okulu öğrencilerinin güzel anılarından derlenen slayt gösterimi izlettirildi. Slayt sunumunun ardından okulun ana sınıfı öğrencileri hazırladıkları mantarlar isimli rondu ile izleyicilerle buluştular. Anasınıfı öğrencilerinin gösterilerini tamamlamasının ardından yaz okulu 2.dönem öğrencilerin sertifikaları kendilerine takdim edildi.
 
Program Müzik öğretmeni Gülben Yirmibeşler yönetiminde yaz okulu öğrencilerinin düzenlediği müzik dinletisi ile devam etti. 
Müzik dinletisinin tamamlanmasının ardından da sırayı Uluslar arası gençlik kampı öğrencileri aldı. Öğrenciler sergiledikleri dans figürleriyle izleyicilerden tam not aldılar. Dans gösterisinin son ermesinin ardından Müzik öğretmeni Gülben Yirmibeşler öğrencilere sertifikalarını takdim ettiler.
 
Düzenlenen programın sonunda ise öğrenciler sırasıyla sandalye kapmaca, yumurta kapma yarışı, balonla dans yarışı, değiştir yarışması, halat çekme ve serbest dans etkinliği ile gönüllerince eğlendiler.