info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hekimlerin başarısı hayata döndürdü

Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi ve uzman hekim ve personeli ingilizce öğretmeni çıkacak olan S. Namlıyı hayata döndürmeyi başardı.

Bir süre önce Tekirdağ il merkezine bağlı Malkara yolunun 25. kilometresinde, İnecik köyünde görev yapan öğretmenleri taşıyan servis minibüsü ile bir otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 4 ü ağır 20 kişi de yaralanmıştı. Merkeze bağlı İnecik Köyü İlköğretim Okulu ndan öğretmen ve öğrencileri alan Ö.D. kullandığı 59 M 1613 plakalı servis minibüsü, Tekirdağ a 25 kilometre kala, karşı yönden gelen 59 AH 262 plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralı olarak Tekirdağ Devlet Hastanesi ne getirilen Selvin Namlı hastane hekimlerinin ve sağlık personelinin yoğun uğraşları sayesinde hayata döndü.

Yaklaşık bir ay önce meydana gelen trafik kazasında kimsenin kurtulamaz dediği S.Namlı yaşama isteği ile birlikte Tekirdağ Devlet Hastanesinin hekim ve sağlık personelinin geceli gündüzlü uğraşları sayesinde hayata yeniden merhaba dedi. Yoğun bakım odasında iyileşmeyi bekleyen S. Namlı; kendi rızası ile sadece Devrim gazetesine konuştu.

Gözlerinde yaşama sevinci olan genç kız kendisini hayata döndüren hekim ve sağlık personeline Başhekim Op Dr. Cengiz Becerir nezdinde teşekkür etti. Onu hayata kazandıranlara teşekkür eden genç kız Devrim Gazetesi nin objektifine umut dolu gözler ile bakarken bir an olsun yoğun bakımdaki hastaları yalnız bırakmayarak onları hayata döndürmeye çalışan sağlık personeli de haklı gurur dolu bakışları ile yaşama sevincine ortak oldular.