info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İhtiyaç Sahipleri Ramazan’da Unutulmadı

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ilçede ikamet eden ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketi dağıtıyor.

Her yıl Ramazan ayında muhtarlıklar tarafından tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere bu yıl da Çerkezköy Belediyesi tarafından erzak paketi dağıtımı yapıldı. Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Yüksel Sevil, "Belediyemiz her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayında ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmadı. Ramazan erzak paketi dağıtımı öncesi mahalle muhtarlıklarımızdan mahallelerinde gerçek ihtiyaç sahiplerini belirleyerek bir liste halinde belediyemize vermelerini istemiştik. Mahalle muhtarlarımız da belirledikleri ihtiyaç sahibi aileleri bize bildirdiler. Bu yıl toplam 4 bin ihtiyaç sahibi aileye erzak paketi dağıtacağız" dedi. 
Çerkezköy Belediyesi’nin kendilerini unutmadığını belirten mahallelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar, "Bu Ramazan ayında da bizleri unutmadığı için başta Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Allah belediyemize zeval vermesin. Bu Ramazan Ayı’nda yapılan bu yardım bizleri çok mutlu etti" ifadelerini kaydetti.