info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İntihar Eden Er Toprağa Verildi

Siirt in Baykan İlçe Jandarma Komutanlığı nda, nöbet sırasında intihar eden jandarma er Maşallah Tekin in cenazesi Tekirdağ ın Ergene ilçesinde gece toprağa verildi.

Siirt Baykan ilçesinde vatani görevini yapan 20 yaşındaki Maşallah Tekin, nöbet esnasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı G3 piyade tüfeğiyle intihar etti. Devlet hastanesinde yapılan otopsinin ardından Maşallah Tekin’in cenazesi Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde oturan ailesine teslim edildi. Ankara’dan Çorlu Hava Alanı'na getirilen Maşallah Tekin’in cenazesi kalabalık bir konvoy ile Vakıflar Mahallesine getirildi. Burada jandarma erin cenazesini ailesinin yanı sıra Ergene ilçe kaymakamı Fatih Kızıltoprak ile ilçe jandarma komutanı jandarma üsteğmen Erken Çinar karşıladı. Evin önünde helallik alınmasının ardından Maşallah Tekin’in cenazesi merkez camine getirildi.
 
GECE TOPRAĞA VERİLDİ
 
Camide yıkanan Maşallah Tekin'in cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere mezarlığa getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kaymakam Kızıltoprak aileye başsağlığı diledi. Jandarma ise cenazede geniş güvenlik önlemleri aldı.