info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İşçi Partisinin Çorlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Esmer Oldu

İşçi Partisi, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Belediye Başkan Adayı olarak Yüksek Mimar Mehmet Ali Esmer’i gösterdi.

İşçi Partisi, yaklaşan yerel seçimler öncesi belediye başkan adaylarını açıklamaya devam ediyor. İşçi Partisi, Tekirdağ Büyükşehir, Süleymanpaşa, Şarköy ve Saray Belediye Başkan adaylarının ardından Çorlu adayını Mehmet Ali Esmer olarak açıkladı.
 
İşçi Partisi Çorlu ilçe binasında düzenlenen basın açıklamasında adaylığı açıklanan Mehmet Ali Esmer, halkın belediyesini kurmak için geldiklerini vurguladı. Esmer, "Bizler rantçı değil halkçı belediyeyi kurmak için geliyoruz. Bugün yolsuzluklar, pislikler ortaya saçıldı. Belediyeler siyası partilerin rant kapısına dönüştü. Benim hırsızım daha iyidir, anlayışları gelişti. Bunları ortadan kaldırmak için devrimci bir kadroya ihtiyaç var. Bizler bunu başarabilecek güçte bir partiyiz" dedi.
 
Konuşmasının devamında taşeron sistemine değinen Esmer, "Bugün Çorlu’nun sosyo-ekonomik durumuna bakacak olursak işçi ağırlıklı bir şehirdir. Belediyeden tutun diğer her yerde çok sayıda taşeron işçisi çalıştırılıyor. Bizler önce belediyeden taşeronu kaldıracağız. İşçilerimizi köle olmaktan kurtaracağız. İşçilerimizin her zaman yanında olacağımıza söz veriyoruz” ifadelerini kaydetti.
 
1962 yılında doğan Mehmet Ali Esmer, Ankara Üniversitesi Mimarlık Mühendislik Fakültesi Mimarlık Bölümünü 1987 yılında bitirdi. Yüksek lisansını Gazi Üniversitesinde yapan Mehmet Ali Esmer evli ve bir çocuk babası. Nevşehir'de çalıştığı dönemde Mimarlar Odasını kuran Esmer, burada 6 yıl başkanlık yaptı. Mehmet Ali Esmer TRT ve TGRT televizyon kanallarında çok sayıda eski eser konulu belgesel film yaptı. Mimarlık mesleğine devam eden Esmer, İşçi Partisinin Çorlu’daki adayı oldu.
Kaynak : İha