info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

İtfaiyemizden Asyaport Limanında Tatbikat

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Barbaros ta yapımı devam eden Asyaport Limanı nda çalışan personellere yönelik olarak bir eğitim ve tatbikat gerçekleştirildi.

Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından Barbaros’ta yapımı devam eden Asyaport Limanı’nda çalışan personellere yönelik olarak bir eğitim ve tatbikat gerçekleştirildi.
Teorik olarak gerçekleştirilen yangın ve deprem anında nasıl davranılması ve neler yapılması gerektiği ile ilgili bilgilerin verilmesinin ardından yangın söndürme tatbikatı uygulamalı olarak gerçekleştirildi. Yanan bir tüpün ve yükselen alevlerin yangın söndürme tüpü ile nasıl söndürülmesi gerektiği tatbiki olarak gösterildi. Yangın eğitimi ve tatbikatlara devam ettiklerini belirten İtfaiye Müdürü Erkan Durgut, “Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü olarak yangın söndürme, kazalara müdahale gibi görevlerimizin dışında sosyal sorumluluk anlamında eğitim ve tatbikatlarımıza devam ediyoruz. Kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirdiğimiz tatbikat ve eğitimlerde vatandaşlarımızı yangın ve deprem konusunda bilgilendiriyor ve bilinçlendiriyoruz” dedi.
Öte yandan Asyaport tatbikatından dönüş sırasında Emiryakup Köyü’nde yangın ihbarı alan Tekirdağ Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaşarak Murat Giray’a ait evde çıkan yangına anında müdahale etti ve olumsuz bir durum yaşanmadan yangını söndürdü.