info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak Bu Asfalt Çalışmasına Çok Kızacak

Kadir Albayrak Bu Asfalt Çalışmasına Çok Kızacak

Tekirdağ Fen işleri daire başkanlığı hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor. Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak, her toplantıda,her seminerde, Tekirdağ’ın tüm ilçe ve köy vasfını kaybetmiş mahalllelerinde Karayolları standardında asfalt yapılacağını, bunun için yeni makineler aldıklarını ifade ediyor.
 
 
Fen işleri daire başkanlığının,tüm köylerin yollarını bu tür asfaltla tamamlayacağını söylüyor.Fakat,Fen işleri daire başkanlığı bu konuda sınıfta kaldı.Yaz ayının gelmesiyle birlikte Muratlı-Yeşilsırt mahallesinden başlayan asfalt çalışması startı, fiyaskoyla sonuçlandı.
 
 
Bu mahalle yolu,gerek dolgu gerek yama gerekse yarım bırakılarak tamamlandı.Hatalı yollarda asfalt yapılan kısımlarda çökme ve patlamalar başladı.Uygun standartlarda tesviye ve asfalt kaplaması  yapılmaması, “Fen işleri Muratlı’yı önemsemiyor” algısı yarattı.Asfaltın halini gören vatandaşlar, “kurban keserek özel törenle yapımına başlanan yol bu mu?” demektedirler.
 
 
Her platformda, “Fen işleri başarılı,Karayolları standardında asfalt yapılacak” diyen Kadir Albayrak’ın, Fen işleri daire başkanına nasıl bir tavır sergileyeceği merak ediliyor.   
Kaynak : Murat Ürtekin