info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Alt ve Üst Yapı Çalışmalarını Sürdürüyor

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Şubat ayı faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyleyen Başkan Mandalı, “Biz halkımız için çalışıyoruz” dedi. 
 
Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün Beton ve Asfalt Yol ihalesi kapsamında Şubat ayı içerisinde Bahçelievler Mahallesi Kırkpınar Sokak, Alagöz Sokak, Seheryeli Sokak, Gökselin Sokak, Arzum Sokak, Yararlı Sokak, Nazlı Sokak, Çelenk Sokak, Gökay Sokak, Beste Sokak, Akça Sokak, Kayacı Sokak, Kır Sokak, Işıl Sokak, Bahadır Sokak ve Burçak Sokak’ta binder asfaltı serme-sıkıştırma işlemlerini tamamladığını belirten Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından köylere verilen 600 metrekare kilitli parke taş döşenmesi işi de Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılmaktadır. Bu kapsamda Karlıköy ve Uzunhacı Köyü’nün kilitli parke taş döşeme işi tamamlanmış olup Yanıkağıl Köyü’nde çalışmalar devam etmektedir” ifadelerini kaydetti.
 
Gaziosmanpaşa Caddesi’nde engelli geçişine uygun kaldırım çalışmaları sırasında Güneş Siteleri’nin bozulan çevre duvarlarının yapımının devam ettiğini söyleyen Mandalı, “Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz ilçedeki bozulan beton ve asfalt yolların yama ve tamirat işlerini yapmaya devam etti. Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan asfalt yollarda bulunan alt yapılara ait muayene ve kontrol bacalarının yükseltilmesi işleri devam ediyor. Belediyemize ait Grayder, Lastikli Kepçe, Kamyon gibi iş makineleri asfalt yol yapım çalışmaları kapsamında yol reglajı yapıyor. İsmetpaşa Mahallesi Parkı ihalesi kapsamında Şubat ayı içerisinde küçük havuzun temeli atıldı. Perde betonunun demiri döşeniyor. Çevre ve saha drenaj boruları döşeme işi de devam ediyor” dedi. 
 
12 bin adet mevsimlik çiçek alımının da Şubat ayı içinde gerçekleştiğini kaydeden Başkan Mandalı, “Bu çiçeklerin dikimi ekiplerimiz tarafından yapıldı. Park bahçe kaldırım ve refüj bakım onarım hizmet alım ihalesi oluru alınarak piyasa araştırması yapıldı. Hazır çim alımı için piyasa araştırması yapılarak gerçekleştirildi. Belediye binası karşısında ki park alanı temizlendi proje hazırlandı taş alımı için piyasa araştırması yapıldı. Kanalizasyon bağlantısı için 15 adet dilekçe müracaatı oldu ve 4 adet kanal bağlantısı gerçekleştirildi. Fosseptik çekimi için 15 kişi müracaat etti ve bunların tamamı çekildi. Pınarça Köyü’nden ve Yanıkağıl Köyü’nden müracaatta bulunan vatandaşlarımızın da fosseptik kuyuları çekildi. Atatürk Mahallesi’nde şikâyete konu olan garajların yıkım işlemi gerçekleştirildi” açıklamasında bulundu.