info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı da emniyet 60 polisle sağlanacak.

Emniyet Binası nı gezen Vali Kemelek, "Neye el atsanız, mükemmel oluyor. Bu herhalde Çerkezköy ün yardımsever özelliğinden kaynaklanıyor." diyerek, binanın yapımı ve tadilatında emeği geçenlere teşekkür etti. Kapaklı Polis Merkezi Amirliği nde 60 polis görev yapıyor

Ekim Ayı'nda Kapaklı'daki asayişi Jandarma'dan devralan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün Kapaklı'da açtığı Polis Merkezi Amirliği Binası'nın açılışı Tekirdağ Valisi Zübeyr Kemelek, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Kazım Rıfkı Ayan'nın da bulunduğu geniş bir katılımla gerçekleşti. Emniyet Binası'nı gezen Vali Kemelek, “Neye el atsanız, mükemmel oluyor. Bu herhalde Çerkezköy'ün yardımsever özelliğinden kaynaklanıyor.” diyerek, binanın yapımı ve tadilatında emeği geçenlere teşekkür etti. Kapaklı Polis Merkezi Amirliği'nde 60 polis görev yapıyor

****

Kapaklı Emniyet Amirliği'nde dün saat 15.00'da düzenlenen törene Tekirdağ Valisi Zübeyr Kemelek, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Erkan Kalkan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıoğlu, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Sait Yazı ile ilçe yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı M.Ali Bayer, Kapaklı Emniyet Amiri Sedat Kayrak, Çerkezköy'ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece ile dernek yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Başkan Vekili M.Zeki Gürcün, İl Meclis Üyesi Sami İkizler, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı ve Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Murat Koçak, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile yönetim kurulu üyeleri, emniyet teşkilatı mensupları, gaziler, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, özel kurum ve kuruluşların temsilcileri, sanayiciler, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

AÇILIŞ KURDELESİ KESİLDİ

Vali Zübeyir Kemelek ile beraberindeki heyeti Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı M.Ali Bayer ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman ile tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından da Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Kapaklı Polis Merkezi Amirliği'nin açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurselesini Vali Kemelek, İl Emniyet Müdürü Necdet Çelikbilek, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Kazım Rıfkı Ayan, İl Milli Eğitim Müdürü Şenol Genç, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ile birlikte kesti.

VALİ KEMELEK TEK TEK GEZDİ

Kapaklı'da Ekim ayında yapılan jandarma-polis görev değişikliği ile emniyet teşkilatına geçen Kapaklı'da yapımı tamamlanan da Kapaklı Polis Merkezi Amirliği'nin açılışı sonrasında Vali Kemelek, polis merkezi amirliği hakkında bilgi aldı.

DALMAN BİLGİLENDİRMEDE BULUNDU

Kapaklı Polis Merkezi Amirliği'nin tüm birimlerini tek tek gezen Tekirdağ Valisi Zübeyr Kemelek ile beraberindeki heyet, nezarette de kısa bir incelemede buldu. İncelemede Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Cemal Dalman, Vali Kemelek'e ayrıntılı bilgi sundu.

‘'HER İKİSİ DE KARDEŞ KURULUŞ"

Vali Kemelek, Jandarma'nın ardından Kapaklı'da emniyet teşkilatının kamu düzenini sağlamaya yönelik faaliyette bulunduğunu söyleyerek ‘'Hem jandarma teşkilatımız hem de emniyet teşkilatımız toplum ve kamu düzeninin sağlanması için çalışıyor. Her ikisi de kardeş kuruluşlardır. Şimdiye kadar Kapaklı'da toplum ve kamu düzenini jandarma teşkilatı sağlıyordu. Bundan sonra emniyet teşkilatı sağlayacak. Kapaklı'ya hayırlı olsun" dedi.

‘'EN İYİSİNİ YAPMAK İÇİN MÜCADELE VERİRLER"

‘'Hangi teşkilatı olursa olsun, bulundukları yerde en iyi görevi yerine getirmek için mücadele verirler' diyerek sözlerini sürdüren Tekirdağ Valisi Zübeyr Kemelek ‘'Kapaklı geçtiğimiz aylarda jandarma teşkilatından emniyet teşkilatına geçmişti. Ancak açılışı bugün yapıyoruz"

‘'EL ATTIĞINIZ HER İŞ GÜZEL OLUYOR"

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü Kapaklı Polis Merkezi Amirliği hizmet binasının tamamlanmasında katkısı olanlara teşekkür ederek sözlerini sürdüren Vali Kemelek, Polisevi'ne de atıfta bulunarak ‘'Çerkezköy'ün her halde özelliğinden kaynaklanıyor, her elini attığı iş güzel oluyor. Ne yaptıysanız sizler yaptınız. Burası da çok güzel bir birim oldu. Kapaklı 51 bin nüfusu ile birçok il merkezinden daha fazla nüfusu bünyesinde barındırıyor. Artık bundan böyle Kapaklı'da emniyet teşkilatı görev yapacak. Daha önce jandarma teşkilatının olduğu gibi toplum ve kamu düzeninin sağlanmasında görev yapacak" ifadelerine yer verdi.

POLİS TAKVİYESİ YAPILACAK; MOBESE'NİN ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Çerkezköy denildiğinde akla metropol bir yapı geldiğini kaydeden Zübeyr Kemelek ‘'Bugün Kapaklı, Kızılpınar, Karaağaç ile Veliköy'ü Çerkezköy'den ayırmak çok zor. Çerkezköy bu yapısıyla metropol bir yapı görünümünde bulunuyor" diye konuştu. Kapaklı Polis Merkezi Amirliği'ne yaz döneminde polis takviyesi yapılacağını da sözlerine ekleyen Vali Kemelek, Kapaklı'nın MOBESE'ye geçmesi konusunda ise çalışmaların sürdürüldüğünü ifade etti.

JANDARMA TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR ETTİ

Konuşmasının son bölümünde şimdiye kadar Kapaklı'da görev yapan jandarma teşkilatına da teşekkür eden Vali Kemelek ‘'buradaki jandarma birliğimiz bir başka yerde görev yapacak" dedi.

TOPLANTI YAPTI

İl Emniyet Müdürü Nejdet Çelikbilek de kısa bir konuşma yaparak Kapaklı Polis Merkezi Amirliği'nin yapımında katkısı olanlara teşekkkür etti. Bu arada Vali Zübeyr Kemelek beraberindeki heyet ile birlikte bir süre toplantı yaptı. Heyet ardından da Kapaklı'dan ayrıldı.

 

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber