info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kazak Gölü nde Starlar Sahne Alıyor

Kapaklı Belediye başkanlığı tarafından 22–25 Ağustos tarihlerinde Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan ‘Sünnet Şöleni ve Kazak Gölü Festivali’ hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Festival kapsamında konser verecek olan sanatçılardan bahseden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “22 Ağustos tarihinde Sanat Müziğinin güçlü sesi Sami Aksu ve Halk Müziği sanatçısı Nesrin, 23 Ağustos’ta Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Gülşen ve Trakya bölgemizin yerel sanatçısı Gökhan Menekşe, 24 Ağustosta yine Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Zeynep Dizdar ve Karadeniz’in sevilen sanatçılarından Hicabi Şenlik hemşerilerimize unutamayacakları bir konser sunacaklar” dedi.

İLK DEFA KAPSAMLI VE BÜYÜK BİR FESTİVAL GERÇEKLEŞTİRİYORUZ
 
22-25 tarihleri arasında Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan Sünnet Şöleni ve Kazak Gölü Festivaline katılacak sanatçılar belli oldu. Festival öncesinde Kazak Gölü’nde de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlardan aldıkları güçle çalıştıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "2004 yılından bugüne heyecanla, samimiyetle, şeffaf, katılımcı bir anlayışla Kapaklı İlçemize hizmetkar olduk ve bu doğrultuda hizmet etmeye devam ediyoruz. Kapaklı’da Belediye olarak hep ilklere imza atmanın gayreti içerisinde olduk. Bugün de Kapaklı’da bir ilke imza atıyoruz. İlçemizin tarihinde ilk defa bu kadar kapsamlı ve büyük bir festival yapmayı şükürler olsun Allah bizlere nasip etti" dedi.
 
İMKANI OLMAYANLARIN ARKASINDA OLACAĞIZ
 
Festival kapsamında sünnetlerin tamamlandığını belirten Mandalı, "Çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortam da erkekliğe ilk adımlarını attılar. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. Bu ülkede sadece parası olanlar yaşamayacak. İmkanı olmayanların arkasında da devletimiz ve Belediyemiz olacak. Onların sünnetlerini gördüğümüz gibi, inşallah Allah bize onların mürvetlerini de gösterir” diye konuştu.
 
SANATÇILAR UNUTULMAZ BİR KONSER SUNACAKLAR
 
Festival kapsamında konser verecek olan sanatçılardan bahseden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “22 Ağustos tarihinde Sanat Müziğinin güçlü sesi Sami Aksu ve Halk Müziği sanatçısı Nesrin, 23 Ağustos’ta Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Gülşen ve Trakya bölgemizin yerel sanatçısı Gökhan Menekşe, 24 Ağustosta yine Türkiye’nin önde gelen sanatçılarından Zeynep Dizdar ve Karadeniz’in sevilen sanatçılarından Hicabi Şenlik hemşerilerimize unutamayacakları bir konser sunacaklar. 25 Ağustos tarihinde de halkımızla birlikte piknik şöleninde bir araya geleceğiz. Festival kapsamında da Kazak Gölü Mesire alanı gece ayrı güzel olduğu kadar gece de aynı güzelliği yansıtması için yaptığımız aydınlatma sistemleriyle mesire alanına farklı bir görüntü kazandırmış olduk” dedi.