info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kazımdirik - Turan Mahallesi Muhtarı Hasan Yüce Şehitlerime Yapılanı Kimse Görmeyecek mi .

Muratlı Kazımdirik-Turan Mahallesi muhtarı Hasan Yüce, mahallesinden iki şehit çıktığını, bunların adının iki caddeye verildiğini, buna mukabil caddelerin bakımsız ve pislik içinde bulunmasından duyduğu rahatsızlık nedeniyle içinin acıdığını, başta 5.Kolordu komutanı olmak üzere, birilerinin sesini artık duyması gerektiğini ifade etti.

 

Bu konuda gazetemize bir açıklama yapan muhtar Hasan Yüce, “öncelikle size ve gazetenize duyarlılığınız için teşekkür ederim. Gururluyum; Çünkü ilçe merkezinde iki tane değerli şehidimizin muhtarıyım. Hüzünlüyüm; İki tane gencecik evladımızı bu vatan için toprağa verdik. Şu an bulunduğumuz cadde, şehit Binbaşı Serkan Doğan caddesi. İnanın şu an konuşurken bile, tüylerim diken diken oluyor. Ama neden? Bizlerin, bu vatan için, kanını, canını vermiş olan insanlara verilen değer bu mu olmalı?  
 
Bakın, şu caddenin haline bir bakın. Burası bir şehit caddesi. Ne kaldırımı kaldırım, ne yolu yol, köstebek yuvasından beter bir halde. Benim içim acıyor. Ben burada başkanımıza ve Trakya’mızın komutanı 5. Kolordu komutanına seslenmek istiyorum. “Sayın komutanım, Sayın başkanım, lütfen, şehitlerimize verdiğimiz değer bu mu? Şu halimizi gelip görün. Gerçekten benim içim acıyor. Şuraya gelen bir kişi, şu caddenin halini gördüğü zaman, bizim halimize gerçekten güler.”Sizin şehit binbaşınıza verdiğiniz değer bu mu?” der. Halimiz gerçekten çok berbat durumda.  
BEN BUNLARI SÖYLERKEN, BİR MUHTAR OLARAK GERÇEKTEN UTANIYORUM. BURADA BU SÖZLERİ KONUŞMAK BİLE İSTEMİYORDUM AMA SÖYLEMEK ZORUNDAYIM. ÇÜNKÜ BENİM İÇİM ACIYOR. BEN BU İŞTE GERÇEKTEN ACILIYIM.”dedi. Konuşmayı yaparken, muhtarın sesinin titrediği ve gözlerinin aşırı duygudan dolu dolu olduğu gözlerden kaçmadı.
Kaynak : Murat Ürtekin