info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kosgeb Kobileri Kalkındırmaya Devam Ediyor

Bilindiği üzere, KOSGEP maddi imkânı olmayıp iş kuramayan küçük çaplı esnafa destek olmaya devam ediyor. Yapılan müracaatları büyük bir titizlikle inceleyip gerçek girişimciyi tespit edip maddi destek sağlayarak hem esnafa iş imkânı oluşturuyor hem de halkın ihtiyaçlarına hitap edecek işyeri seçeneği sunuyor.

 

Muratlı’da yıllardır olmayan ve eksikliği hissedilen kuru temizleme dükkânı açmak için KOSGEP’E müracaat eden Esat ÇEÇE, müracaatının kabulünden sonra çalışmalara başlayıp,  Muratlı’da Muradiye mahallesi, Erol Okyay caddesinde Kuru temizleme dükkânını açtı.
 
İşyeri sahibi olma mutluluğunu yaşayan Nazlım kuru temizleme dükkânı sahibi Esat Çeçe, “Bu proje yıllardır kafamda mevcut olup, maddi yetersizlikten dolayı gerçekleştiremiyordum. Muratlı’da bir kuru temizleme dükkânı yoktu. Koskoca ilçede bir kuru temizleme dükkânı olmamasını yadırgamakla birlikte bu ihtiyacın giderilmesini kendime vazife edindim ve bu dükkânı açmaya karar verdim. Muratlı’da kuru temizlemeci, bende işyeri ve para yoktu. Ben de KOSGEP’E müracaat ettim .Kabul edilince sevincim tarif edilemezdi. Allah KOSGEP’TEN razı olsun” dedi.