info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kumbağ Mahallesi’nde Değişim Başlıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Kumbağ Mahallesi esnafıyla ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Kumbağ mahallesinde, Süleymanpaşa Belediyesi ek hizmet binasında, Barbaros Caddesi ve sahil boyunda işyerleri bulunan esnaflar ile bir araya gelen Başkan Eşkinat, işyerlerinin eklentileri ve cadde üzeri kötü görüntü sergileyen işletmeler hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi.
 
EŞKİNAT; “HEDEFİMİZ DAHA CANLI BİR KUMBAĞ”
 
“Kumbağ’ın daha canlı olması için çalışmalara başladık” diyerek sözlerine başlayan Eşkinat, ‘’Her şey sizler için. Biliyorsunuz burası yazın göç alan bir konumda. Yurdumuzun ve dünyanın birçok bölgesinden turistlerin ziyaret ettiği Kumbağ çarşısının daha iyi bir görünüme kavuşması için çalışmalara başladık.” dedi.
 
“GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİNİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”
 
Barbaros Caddesi üzerinde imar fazlası eklentilerin bulunduğuna dikkat çeken Başkan Eşkinat ‘’Kararımız kesin. Kötü görüntüye mahal veren yapıtlar, iş yerlerinin ön ve yan bahçe mesafelerindeki kaçak eklentiler ile açık ve kapalı oluşturulan alanların kaldırılması için iş yeri sahiplerine ekiplerimiz en yakın zamanda tebligat yapacaklar.’’diye konuştu.
 
“KUMBAĞ’A YAKIŞAN GÖRÜNÜM ORTAYA ÇIKACAK”
 
Başkan Eşkinat; Kumbağ Mahallesinde bulunan Süleymanpaşa ek hizmet binasında yaptığı toplantının ardından, Barbaros Caddesi üzerinde işyerleri bulunan esnaflar ile hep beraber ziyaretler gerçekleştirirken; “Ben inanıyorum ki değerli hemşerilerimizin işyerlerinin önünde ki bu imar durumuna aykırı eklentilerin kötü bir görünüm sergilediğini sizlerde görüyorsunuz. Bu kötü görüntünün kaldırılmasının akabinde,  Kumbağ’a yakışan görünüm ortaya çıkacak. Kumbağ Mahallemizin estetiğini bozacak ve kötü görüntüye mahal verecek işletme önlerinde bulunan eklentilerin ortadan kaldırılması ile dükkan önleriniz sizlerin özveriniz ile daha da güzelleşerek hayat bulacak.’’ İfadelerini kullandı.
 
Başkan Eşkinat’ın Kumbağ çıkarması Kumbağ esnadı ile görüş alışverişinde bulunulması ile devam etti.