info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Anadolu Lisesi’nde Tubitak Bilim Fuarı Düzenlendi

Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Anadolu Lisesinde öğrenciler tarafından TÜBİTAK Destekli Bilim Fuarı düzenledi. Çok sayıda farklı projenin sergilendiği fuar büyük ilgi gördü.

Malkara Anadolu Lisesi okul bahçesinde gerçekleştirilen TÜBİTAK Bilim Fuarı açılışına Malkara İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Okul müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Toplam 20 projenin sergilendiği fuarda 12 danışman öğretmen ve 67 öğrenci görev aldı. Fizik, Kimya, Matematik, Biyoloji, Edebiyat, Tarih, Coğrafya, Felsefe ve Beden Eğitimi branşlarından hazırlanan projelerin sergilendiği fuar, katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı.
Bilim fuarının açılışında konuşan okul müdürü Mümin Lütfüoğlu, Fuar açılışına katılan misafirlere teşekkür ederek, Fuarın bu yıl birincisini düzenlediklerini önümüzdeki eğitim öğretim yılında ise ikincisini düzenleyeceklerini belirtti. 
Lütfüoğlu, TÜBİTAK Bilim Fuarının öğrenciler açısından çok yararlı olduğunu, öğrencilerin kendi yetenek ve kabiliyetleri ve bilgi birikimleri doğrultusunda projelerle ortaya koyduklarını ve bu alanda da çok başarılı projeler ürettiklerini söyledi.