info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3091
Dolar Satış
:
32.3673
Euro Alış
:
34.6230
Euro Satış
:
34.6854
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi’nden Yılsonu Gençlik Konseri

Tekirdağ’a bağlı Malkara Belediyesi’nce düzenlenen yıl sonu gençlik konserinde Jilet grubu sahne aldı.

Sunuculuğunu Malkara Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Birimi Personeli Cem Çurlu’nun yaptığı Yıl Sonu Gençlik Konseri programı, Edirne Belediye Bandosu’nun çaldıkları ve seslendirdikleri marş ve şarkılarla Atatürk Anıtı önünde başladı. Bando Şefi Süleyman Uysal önderliğinde sahnede yer alan Edirne Belediye Bandosunun ardından program, gitarda grubun solisti Cihan İşli, davulda Ulaş Aydemir, flütte Doğuş Karagöz, kontrbasta İbrahim Danışman’dan oluşan Tekirdağ Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin kurduğu Son Perde Grubu’nun sahne almasıyla devam etti. 
Son Perde Grubu’nun sergiledikleri başarılı performansın ardından Beyaz Show’un jenerik müziklerine imza atan, Bülent Ersoy ile İbrahim Tatlıses’e yaptıkları coverlarla tanınan, rock grubu Jilet sahneye çıkarak yıl sonu gençlik konserini izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Jilet Grubu’nun seslendirdiği ilk şarkıdan sonra Edirne Belediye Bandosu adına Bando Şefi Süleyman Uysal’a, Son Perde Grubu adına grubunun solisti Cihan İşli’ye ve Jilet Grubu adına grubun bas gitaristi Ulaş Engin’e konsere katılımlarından dolayı gecenin anısına Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
Malkaralıların büyük ilgi gösterdiği konserin plaket takdimi sırasında konuşma yapan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Gerçekleştirdiğimiz Yıl Sonu Gençlik Konseri, göreve geldiğimiz andan itibaren yaptığımız en kapsamlı kültür organizasyonudur. Bu organizasyonda bizi yalnız bırakmadığınız için, ayrıca seçimlerde tüm siyasi partilerden seçilerek görev yapan meclis üyesi arkadaşlarım ve şahsıma gösterdiğiniz güven için sizlere sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler Malkara Belediyesi’nin tüm personeli ve siyasi seçilmiş kadroları ile 5 yıl boyunca sadece tüm eforumuzu sizin bize gösterdiğiniz güvene layık olmak için harcayacağız. Hepinize sonsuz teşekkürler sunuyorum. Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yüzü, vicdanı hür, fikri hür yetişen genç arkadaşlarım, bu akşam bu programı sizler için düzenledik. Şunu hiçbir zaman unutmamanızı diliyorum ki, cumhuriyet ve devrimler sizlerin omuzlarınızda yükselecektir" dedi.
Yıl Sonu Gençlik Konseri, Jilet Grubu’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkıların ardından son buldu.