info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyespor Lige Galibiyetle Başladı

Malkara Belediyespor 2015 - 2016 Futbol Sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi 2. Hafta müsabakasında 18 Ekim 2015 Pazar günü saat 13.00’de Saray İlçe Sahasında Saray Belediyespor ile karşılaştı.

Malkara Belediyespor’dan ve sporun her türlü branşından maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Saray’a giderek yeşil siyahlı takımın yanında yer alıp Malkara Belediyespor’a destek verdi. 
 
Malkara Belediyespor'un Saray Belediyespor ile deplasmanda oynadığı müsabakada Başkan Ulaş Yurdakul’un yanı sıra; Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Kulüp Başkanı Celal Yılmaz, Malkara Belediyespor Yöneticileri ve Malkara'dan takımlarını desteklemek için Saray'a giden Malkara Belediyespor taraftarları da yer aldı.
 
Malkara Belediyespor - Saray Belediyespor müsabakasında ilk yarı dengeler bozulmazken, ikinci yarının son dakikalarında Malkara Belediyespor futbolcusu Başar Pınar’ın attığı gol ile yeşil siyahlı takım mücadeleden 1-0 galip ayrılarak puan hanesine 3 puanı yazdırdı ve ligde oynadığı ilk maçında lige galibiyet ile başlamış oldu.
 
Başkan Ulaş Yurdakul alınan sonuçtan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirtirken Malkara’ya yakışan sonuçları alıp, hedeflenen şampiyonluğa ulaşacaklarını ifade etti. Alacakları sonuçlarla da bütün Malkaralıları da gururlandırmaya devam edeceklerini söyleyen Başkan Ulaş Yurdakul, maç sonunda Malkara Belediyespor teknik heyetini ve tüm futbolcuları tebrik ederek kutladı.
 
İlk haftayı BAY olarak  maç yapmadan geçen Malkara Belediyespor, 2. Haftanın ardından 25 Ekim 2015 Pazar günü  3. hafta müsabakasında Çorlu temsilcisi Çorlu Kültürspor ile karşılaşacak. 
Kaynak : Murat Ürtekin