info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
40.6325
Dolar Satış
:
40.7057
Euro Alış
:
47.3260
Euro Satış
:
47.4113
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara da Ankesörlü Telefon Kulübelerine Zarar Verenler Aranıyor

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü, son günlerde araçlara ve telefon kulübelerine zarar veren kişi yada kişileri arıyor.

Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü, son günlerde araçlara ve telefon kulübelerine zarar veren kişi yada kişileri arıyor.

Malkara Belediyesi önünde bulunan telefon kulübesinin ahizesinin özellikle kırıldığını, ilçede başka yerlerdeki ankesörlere de zarar verildiğini belirten yetkililer, bu gibi durumların 155 polis telefonuna bildirilmesini istediler.

Belediye Başkanı Birol Kaya da kimliği belirsiz şahısların otobüs duraklarının camlarını da kırdıklarını, araçların lastiklerine zarar da verdiklerini belirtti.

Kaya, "Kamu malına zarar verenler, Emniyet mensupları tarafından en kısa sürede yakalanacak. En çok kullanılan bir telefonun, her gün binlerce insanın geçtiği ve otobüs beklediği yerdeki kulübelerin zarar görmesi bizi şaşırttı" dedi.