info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi 91 Mezun Verdi

Tekirdağ’a bağlı Malkara Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi, okulun bahçesinde düzenlenen törenle 91 öğrencisini mezun etti.

Sunuculuğunu öğretmen İbrahim Dağ ve Ayşe Alper'in yaptığı Mezuniyet Töreni, İstiklal Marşının okunması ile başladı. Mezun olacak öğrencilerin yerlerini almasının ardından konuşma yapan Okul Müdürü Mehmet Fahri Borazan, eğitimin evde başladığını belirterek vatandaşlar dahil olmak üzere velilerin, anne babaların da eğitimde büyük ve önemli rolü olduğunu belirtti. 
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Vasfi Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü İbrahim Çakal, 75. Yıl İlk ve Orta Okul Müdürü Hasan Kuzu, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Turan Ayhan, Hüseyin Köse İlkokulu Müdürü Hüseyin Yarımel ve öğrenci velilerinin katıldığı Mezuniyet Töreninde okul birincilerine ödüllerini Başkan Ulaş Yurdakul, Okul ikincilerine ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahir Ünlü, okul üçüncülerine ise HEM Müdürü Turhan Ayhan tarafından verildi.
Okul Aile Birliğine Plaketlerini Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Vasfi Güner verirken, Okul Başkanına Plaketini Okul Müdürü Mehmet Fahri Borazan taktim etti. Öğrenciler okul birincisi olan arkadaşlarının geri sayımından sonra keplerini havaya fırlatarak okuldan mezun olmanın sevincini yaşadı.