info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Meslek Yüksekokulu nda Devir Teslim Töreni Yapıldı

Malkara Meslek Yüksek Okulunda devir teslim töreni yapıldı. Yrd. Doç. Dr.Ertuğrul Recep ERBAY Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünden Tekirdağ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atandı.

 

Malkara Meslek Yüksek Okulunda yapılan devir teslim töreninde bir konuşma yapan ve Malkara Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğünden Tekirdağ Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğüne atanan Yrd. Doç. Dr.Ertuğrul Recep ERBAY "Üniversitemizde gerçekleştirilen değişim sürecinde Rektörlük görevi Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK Hocamıza verildi. Bu nedenle de yönetim değişikliği söz konusu oldu. Burada toplanmamızın sebebi de 14 aydan beri birlikte ve başarılı bir şekilde yürüttüğümüz MYO Müdürlüğü görevimi 22 yıllık arkadaşım olan Doç.Dr. Murat TAŞAN'a devrediyorum. 14 aydan beri çok güzel şeyler yaptık. Bir memnuniyetsizliğimiz olmadı. Çok keyifli bir dönemdi. Malkara'da çalışmak çok güzeldi. Güzel bir duyguydu. Ben sadece okul müdürlüğünden ayrılıyorum. Dostluklarımız, arkadaşlıklarımız ve sevgimiz devam edecektir. Malkara'ya olan bağlılığımız bitmez. Yeni hocamız yeniliğe ve değişime açıktır. Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum.” dedi.
 
Yrd. Doç. Dr.Ertuğrul Recep ERBAY bu konuşmadan sonra kürsüye davet ettiği Doç.Dr. Murat TAŞAN'a Malkara Meslek Yüksek Okulunun mührünü teslim etti. Mührü aldıktan sonra bir konuşma yapan Malkara Meslek Yüksek Okulunun yeni Müdürü Doç. Dr. Murat TAŞAN "Özellikle Üniversitemizin önemli birimini tecrübeli, çalışkan ve başarılı bir meslektaşımdan, değerli öğretim üyesi Sayın Yrd. Doç. Dr. Ertuğrul Recep ERBAY' dan teslim aldığım için çok mutluyum ve oldukça da gururluyum. Fakat bu bağlamda işimin daha da zor olduğunu biliyorum. Değerli meslektaşıma şimdiye kadar yaptığı özverili çalışmalardan dolayı sizlerin huzurunuzda takdirlerimi sunuyorum. Görevini layıkıyla yerine getirmiş olan meslektaşım artık aramızda Tekirdağ Sosyal Bilimler MYO Müdürü olarak Üniversitemize katkılarına devam edecektir. Değerli arkadaşıma ben de yeni görevinde başarılar diliyorum. Mevcut eğitim-öğretim kalitesi ile akademik yapının daha da iyileşmesi ve de okulumuzun başarısı için hep beraber çaba sarf edeceğiz. Bu tür idari görevler kurumlara hizmet için önemli fırsattır. Tabi ki bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devir alanların hep daha ileri taşıması şarttır. Bilindiği üzere kişiler gelip geçicidir. Fakat kurumlar ise kalıcıdır.Asıl önemli olan Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çizdiği yolda gösterdiği hedeflere ulaşmak,,Aziz Milletimizin emaneti olan değerli öğrencilerimize sahip çıkmak ve onlara hizmet vermektir.Üniversitemiz Tekirdağ İl Merkezine olduğu gibi ilimizin ilçelerine de büyük katkılar sağlamakta ve önemli hizmetler vermektedir." dedi.
 
Düzenlenen törende bu güne kadar Malkara Meslek Yüksek Okuluna yaptığı katkılardan dolayı Yrd. Doç.Dr. Ertuğrul Recep ERBAY'a, yeni okul müdürü Doç.Dr. Murat TAŞAN tarafından bir teşekkür plaketi verildi.