info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Marmara Ereğlisi nde Patlama: 10 Yaralı

Tekirdağ ın Marmara Ereğlisi İlçesi nde bir grup arkadaşın toplandığı metruk bir evde meydana gelen patlamada, 5 i ağır, 10 kişi yaralandı.

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi İlçesi'nde bir grup arkadaşın toplandığı metruk bir evde meydana gelen patlamada, 5'i ağır, 10 kişi yaralandı. Patlamanın nedeni araştırılırken, olay yerinde yapılan incelemede çok sayıda çakmak ve çakmak gazı tüpü bulundu.

Mustafa Kemal Mahallesi'nde 10 arkadaşın bir araya geldiği metruk bir evde, henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama sesini duyan çevre sakinleri, olay yerine koştuklarında yerde yatan gençlerle karşılaştı. Vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Berkan Tuna (19), Mustafa Us (19), Savaş Kurnaz (19), Emirhan Güven (19), Can Onar (19), Altan Akman(19), Göksel Özmen(18), Sinan Kavaklı(19), Kenan Baydar (19) ve Mustafa Zafer (19) ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan durumu ağır olan Mustafa Zafer, Altan Akman, Göksel Özmen, Sinan Kavaklı ile Kenan Baydar ilk müdahalenin ardından İstanbul'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede, çok sayıda boş çakmak ve bu çakmakların doldurulmasında kullanılan çakmak gazı tüpü bulundu. Polis, patlamanın nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.