info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Maskeli hırsızlar benzinci soydu

Tekirdağ da benzin istasyonu çalışanına tornavida dayayarak soygun yapan maskeli 4 kişi çelik kasayı alıp kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan soygunlarda aynı gece başka bir benzin istasyonuna girmeye çalışan zanlıların, köpeğin havlaması üzerine soymadan kaçtıkları görüldü.

Önceki gece saat 04.00 de meydana gelen olayda maskeli 4 kişi bir otomobille Tekirdağ-Malkara yolu üzerinde bulunan petrol istasyonuna geldi. Çevrede kimsenin olmadığını gören soyguncuların üçü benzin istasyonunun market kısmına girdi. Biri ise dışarıda gözcülük yaptı. Belinden tornavida çıkartan soygunculardan biri market görevlisini yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Bu esnada marketten sigara, kontör ve yiyecek çalan maskeli soyguncular, son olarak da benzinlikte bulunan ve içinde 3 bin TL olduğu bildirilen kasayı sürükleyerek dışarı çıkarttı. Benzin istasyonu görevlisini, başını kaldırması halinde öldüreceklerini söyleyen soyguncular araçla İstanbul istikametine kaçmaya başladı.
Soygundan yarım saat sonra başka bir petrol istasyonuna gelen şahıslar burada da soygun yapmak istedi. Kapalı benzinliğin camlarını zorlamaya başlayan soyguncular, hemen yan tarafta bulunan köpeğin üzerlerine gelmesi üzerine araçla kaçmaya başladı. Maskeli şahısların iki benzinlikteki soygun ve soygun girişimi güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Jandarma ekipleri, Malkara yolu üzerindeki benzinliklerde soygun yapan ve çalıntı plakalı bir araçla kaçan soyguncuların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.