info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MHP Çorlu Belediye Başkan Adayını Açıklamaya Hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) yaklaşan yerel seçimler ile ilgili olarak Çorlu belediye başkan adayını açıklamaya hazırlanıyor. Açıklanacak adayın halk tarafından sevilen biri olduğu belirtilirdi.

MHP Tekirdağ, Hayrabolu, Malkara adaylarının belirlenmesinin ardından şimdi gözler diğer bölgelerde. Partililerin en büyük merak ettiği aday ise Çorlu’dan kimin aday olacağı. Milletvekili Bülent Belen çalışmaların devam ettiğini belirterek, en kısa sürede Çorlu ve diğer bölgelerin de adaylarının açıklanacağını belirtti. Belen, “MHP olarak Tekirdağ ‘da, Malkara’da, Hayrabolu’da partimizin adaylarını belirledik. Başta Çorlu olmak üzere diğer bölgelerde de adaylarımızı belirleme çalışmalarımız sürüyor.”
 
ÇORLU İÇİN ADAYIMIZ VAR
 
MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, Çorlu için adaylarının olduğunu hatta bu adayın halk tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olduğu söyledi. Belen, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum. Çorlu için partimizin adayı adayı var. Bu arkadaşlarımızla görüşmelerimiz sürüyor. Ancak şunu açıkça ifade etmek istiyorum ki bizim adayımız olacak kişilerin hepsi halkımız tarafından sevilen sayılan bir kişidir. Biz parti olarak çalışmalarımız bu yönde aralıksız sürdürüyoruz. Kısa bir süre sonra başkan adayımızı açıklayacağız.”
 
ERGENE TEŞKİLATIMIZI KURDUK
 
Milletvekili Bülent Belen: Milliyetçi Hareket Partisi olarak Ergene ilçemizde teşkilatımız tamamlandı. Bununla birlikte binamızı tuttuk. İçinde çalışmalara başlanıldı. Kısa bire süre sonra açılışını gerçekleştireceğiz.