info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Minikler 1 Yılın Stresini Yıl Sonu Pikniği’nde Attı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 2013-2014 eğitim öğretim döneminin sona ermesi dolayısıyla Kazak Gölü’nde yıl sonu pikniği gerçekleştiren Cumhuriyet İlköğretim Okulu bünyesindeki Anasınıfı öğrencileri, bir yılın stresini gönüllerince eğlenerek atma imkanı buldu.

Minikler piknik sonunda düzenlenen törenle ilk kep atma heyecanını da yaşadı. 
Kapaklı ilçesinde eğitim veren Cumhuriyet İlköğretim Okulu bünyesindeki anasınıfı öğrencileri Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenen yıl sonu pikniğinde gönüllerince eğlendi. anasınıfı öğrencileri için düzenlenen yıl sonu pikniğine okulun anasınıfı öğretmenleri Betül Soysal, Gökçe Can, Cansu Kalkan ve Pelin Daşkan ile dört anasınıfı öğrencileriyle veliler katıldı. Dans gösterileri ile başlayan piknik eğlenceleri palyaço, tahta bacak ve masal kahramanlarının gösterileri ile devam etti. Gösterileri büyük bir neşe içinde izleyen minikler bir yıllık eğitim öğretim döneminin stresini doyasıya eğlenerek attılar. 
Öğrenciler, kendi aralarında oynadıkları sandalye kapma yarışmasından sonra velileri ile birlikte yüz boyama yaparken, sahneye çıkarak sırayla sevdikleri şarkıları söyledi. 
Düzenlenen piknik etkinliğinin öğrenciler açısından eğlenceli geçtiğini belirten anasınıfı öğretmeni Betül Soysal, "Minik öğrencilerimiz bir yaş daha büyüyerek önümüzdeki yıl ilkokul birinci sınıfa gidecekler. Biz de öğrencilerimiz ve velilerimizle böyle bir etkinlikte bir araya gelerek kaynaşma fırsatı bulduk. Gerçekleştirdiğimiz yarışmalarda öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Minik öğrencilerimize bundan sonraki eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. 
Etkinlik sonunda öğrenciler, sınıf öğretmenleriyle hatıra fotoğrafı çektirerek kep atma töreni gerçekleştirdi.