info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muhtarlara 32 Adet Yardım Zarfı

Tekirdağ ın Çerkezköy İlçesi nde THY Çerkezköy Şubesi, yaptığı toplantıyla Çerkezköy ve bağlı beldelerde görev yapan 32 muhtara 1780 adet yardım zarfı verdi.

Toplantı Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantıya Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar, THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. 
 
Toplantıda konuşan Zümbül,”THK’nın en önemli gelirlerinden biri olan zekat çalışmalarında her zaman bizimle birlikte olan muhtarlarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi. 
 
Zekat ve fitreler için verilen zarfların kendileri için önemli bir gelir kaynağı olduğunu belirten THK Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, “Muhtarlarımız bize geçtiğimiz dönemlerde çok yardımcı oldular. 2 yıldır ramazan ayının da okulların tatil olduğu döneme denk gelmesi bizlerin muhtarlarla daha özverili çalışmamız gerektiğini ortaya çıkardı” dedi.
 
Muhtarlar olarak THK ve Kızılay’a yardımlarının süreceğini belirten Dumanlar ise, Atatürk’ten bizlere miras kalan bu kurumları yaşatmak görevleri olduğunu ifade ederek, Ramazan kolileri dağıtımı süresince yoğun olarak çalışan muhtarları da kutladı.
Toplantıda ayrıca muhtarlara gömlek ve Türk bayrağı hediye edildi.