info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Caddesindeki Sorunlar Tek Tek Hallediliyor

Muratlı Caddesindeki esnaf ve bina sahiplerinin cephelerini düzenlemesi veya yenilenmesiyle, araçların park ceplerine park edilmesiyle daha da güzel bir görüntünün ortaya çıkacağı şüphesizdir.

 

Bir çok kurumun yatırım yapması gereken caddede Belediye tüm yatırımlarını tamamladığı halde, bazı kuruluşlar (Tredaş, Karayoları Vb) yatırımlarını henüz tamamlamamıştır.
Elektrik Direklerindeki çiçeklerden (elektrik direkleride belediye tarafından dikilmiştir) yerin 4,5 mt altındaki şehrin 50 yılıık ihtiyacını karşılayacak alt yapı ve üst yapı belediyemizce itinayla Nisan 2012'de bitirildi.
 
Kalan asfalt çalışması için ise diğer kuruluşların çalışmalarını tamamlaması beklendiğinden işin tamamlanması ağırdan alınıyor. Başkan Dalgıç " Ben mükerrer iş yapmam, bu şehre iki defa asfalt yapıp belediyeyi zarara sokmam " dediği için kurmaylarıda eksik yatırımları yazışmalar yoluyla tamamlatmaya çalışıyorlar.
 
En son olarak Tredaş'ın uzun süre yakmadığı elektrik direklerinin aydınlatmaları Bakan'ın emriyle açıldığını öğrendik. Akparti Milletvekilleri dahil Tüm Tekirdağ Milletvekillerinin Muratlı Caddesi'ndeki tamamlanmayan işleri (Tredaş, Karayolları vb) yaptırmaya çalıştıklarını görüyor takdir ediyoruz!
 
Tekirdağ'ın son yıllarda yaptığı en büyük proje olan Muratlı Caddesi Projesi caddelerdeki elektrik ışıkları yandığından beri önemli toplanma alanları haline geldi.
 
Özellikle Ramazan ayının bu sıcak günlerinde vatandaşların Cengiz Topel Meydanında toplandığı, sohbetler ederek güzel zamanlar geçirdiği gözlemlenmektedir.
Muratlı Caddesinin geniş kaldırımlarında iftardan sonra rahatlıkla ailece dolaşmaya çıktıkları,bir çok esnafın yola masa sandalye çıkararak gece geç saatlere kadar hizmet etttiği modern bir cadde havası şu anda bile yaratılmıştır.
 
Adem Dalgıç ve ekibinin ileri görüşlülüğü burada görülmüştür.
 
Muratlı Caddesindeki esnaf ve bina sahiplerinin cephelerini düzenlemesi veya yenilenmesiyle, araçların park ceplerine park edilmesiyle daha da güzel bir görüntünün ortaya çıkacağı şüphesizdir.