info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı CHPden Basın Açıklaması

Muratlı CHP İlçe başkanlığı, Muratlı’da faaliyet gösteren, haftalık yayın yapan bir gazetede çıkan yazıya istinaden basın açıklaması yaptı.

 

 
Muratlı CHP İlçe başkanı Ali ÇOBAN, “Değerli arkadaşlar, hepiniz bu basın açıklamasının nedenini merak ediyorsunuz. Bildiğiniz gibi, Muratlı’mızda (HAFTALIK) YAYIN YAPAN İKİ GAZETEMİZ VAR. Bunların birinde geçen hafta çıkan bir yazı üzerine bu basın açıklamasını yapmak zorunda kaldım.
 
Bu gazetede şahsım ve belediye başkanımızla ilgili belediye başkanlığı için seçimlerde ikimizin de aday olduğu, bu yüzden iki başkanın konuşmadığı ve saygıyı aşan üsluplar yer almıştır. Böyle bir durum söz konusu değildir. CHP, ilçe başkanıyla, ilçe yönetimiyle, kadın ve gençlik kollarıyla, belediye başkanı ve belediye meclis üyeleriyle, il genel meclis üyeleriyle bir bütündür. Belediye başkanlığına gelince; Bu Ali de olur, Nebi de. Ama sonuna kadar seçilenin yanında diğeri yer alacaktır. Bunun basın ve Muratlı halkı tarafından böyle bilinmesini istiyoruz.
 
KÜSKÜNLER konusuna gelince; SİYASETTE KÜSKÜNLÜK OLMAZ, Belki aramızda kırgınlıklar olmuştur. Ama onlar geçmişte kalmıştır. ŞU ANDA KÜSMEYE DEĞİL, BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VARDIR. Bizim kapımız tüm partililere açıktır ve hep açık kalacaktır. Arkadaşlar, bu arkadaşımıza göre Cumhuriyeti sevmek, onun gazetesine sayfa dolusu ilan vermekten geçiyor.
 
Ne kadar büyük sayfa ilan verirsen, Cumhuriyeti o kadar çok seviyorsun demektir. İlan küçükse az seviyorsun demektir.(o esnada adı geçen gazetenin ilan sayfası ilçe başkanı tarafından basına gösterildi.)Peki biz ilçe binamızda 250 kişi topladık, yürüyüşümüzü yaptık, çelenk koymadık ama Atatürk büstünü çiçeklerle donattık. Dönüşte de marşlarla geldik ve ilçede partili, partisiz her kesimin takdirini aldık. Bunu niye yazmıyorsun?
 
BİZ CUMHURİYETE BÖYLE SAHİP ÇIKIYORUZ. BUNLARI NİYE YAZMIYORSUN?
Buradan Muratlı halkı ve tüm kamuoyuna şunu söylemek istiyorum, CHP, Muratlı ilçe teşkilatı, tüm birimleriyle tek ses, tek yürek, tek vücut olarak dimdik ayaktadır. Seçimlere böyle girip, hak ettiği başarıyı (belediye başkanlığını) alacaktır.
 
GELDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDER, SAYGILAR SUNARIM.” Dedi. Söz alan Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe de, “siyaset insanları kırmak, küstürmek değil kazanmaktır. Biz her zaman parti olarak birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.
 
Basın açıklamasının ardından toplantı sona erdi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin