info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Emniyeti Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Muratlı emniyet teşkilatı, hırsızlık, firari, kaçakçılık ve asayiş operasyonlarında başarılarına iki yeni başarı daha ekledi.

Kaymakam,başsavcılık,emniyet müdürlüğü ve jandarmanın organizasyonları Muratlı halkı tarafından takdirle karşılanırken,bu operasyonlar meyvesini vermeye devam ediyor.
 
Emniyet binası inşaatında kalıp tahtası hırsızlığı;
 
  Bir süre önce NKÜ Muratlı yüksek okul inşaatına girip müteaahit Kerem Demir’in inşaatta bulunan jeneratör ve kalıp malzemelerini çalan hırsızlar,o bölgede kamera sistemi olmadığı için bulunamamıştı.Bu kez 11 Kasım tarihinde Muratlı yeni emniyet binası inşaatına girerek yine kalıp tahtası çalındı ama,çevrede bulunan kamera sistemi sayesinde failler emniyet tarafından yakalandı.Yapılan açıklamada;               
“11.10.2014 tarihinde İlçemiz Kurtpınar Mahallesi Atatürk Caddesi Otogar yanında yapımı devam etmekte olan yeni İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında yapımcı firma görevlisinin kısa süreli inşaattan ayrılmasıyla inşaat yanında açıkta bulunan ve inşaat firmasına ait yaklaşık 30 adet playmod tabir edilen kalıp tahtalarının çalındığı ve çalınan kalıp tahtalarının değerinin 2.500 TL olduğu inşaat firma yetkilisinin müracaatından anlaşılmıştır.
Olayla ilgili olarak emniyet güçlerimizin çevrede bulunan iş yeri güvenlik kameraları üzerinde titiz bir şekilde inceleme yapması  ve detaylı araştırmalar neticesinde kalıp tahtalarını ilçemizde ikamet eden iki şahıs tarafından çalındığı tespit edilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde kalıp tahtaları çalan iki şahıs hırsızlık olayında kullandıkları araçla birlikte yakalanmış ve yakalanan iki şahıs adli makamlara sevk edilmiştir.” Denilmektedir.
 
MURATLI EMNİYETİ CEZAEVİ FİRARİSİ BİR ŞAHSI YAKALADI
 
Muratlı  Emniyet güçleri,asayiş kontrolleri esnasında cezaevi firarisini yakaladı.Muratlı Kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu tarafından yapılan açıklamada;
 
“12.11.2014 günü emniyet güçlerimizin ilçemiz genelinde asayişin temini için kontrollerini yaptıkları esnada daha önce hakkında çeşitli suçlardan dolayı adli işlem yapılan, Edirne Cezaevinden firar ettiği için aranan ve hakkında arama kararı bulunan şahıs yakalanarak Polis Merkezimize intikal ettirilmiştir.
Yakalanan şahısın ayrıca iki ayrı suçtan yakalama kararının bulunduğu tespit edilmiş, gerekli işlemler yapılmak üzere adli makamlara sevk edilmiştir.
Emniyet Güçlerimizin ilçemiz genelinde olayların önlenmesi ve suçluların yakalanması için elinden gelen gayreti göstermekte ve vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamaları için her türlü tedbir alınmaktadır. İş yeri sahiplerinden ve vatandaşlarımızdan; güvenlik kameralarının suçluları yakalamada ve adalet önüne en kısa sürede çıkarmadaki rolünün büyük olduğu, emniyet güçlerimizin önemli yerlere güvenlik kamerası kurulması için her türlü çabayı gösterdiği, bu duyarlılığı gerek iş yeri sahipleri gerekse vatandaşlarımızın da göstermesini önemle rica ediyorum.” Dedi.