info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Yeşilsırt’ta Bu Çöpler Aylardır Neden Kaldırılmıyor

Muratlı Yeşilsırt’ta Bu Çöpler Aylardır Neden Kaldırılmıyor

Geçtiğimiz hafta sonu Yeşilsırt mahallesine bayrak dikme merasimine giden davetliler, gördükleri manzara karşısında hayretler içinde kaldı. Muratlı’ya 5 kilometre uzakta, mahalle olmuş köylerden Yeşilsırt ile Yukarısırt mahallelerinin arasındaki çöp deryası, şaşkınlık ve tepkiye neden oldu.
 
Çöplerin içinde gezinen onlarca koyunu gören vatandaşlar, “burası mera mı, otlak, mı çöplük mü? Köyün dibinde, Yeşilsırt mezarlığına giden yol ile büyük Osmanlı Padişahı Yavuz Sultan Selim’in anma yerine giden yol üzerindeki bu görüntüyü kimse görmüyor mu?
 
Eğer bugün buradan Yavuz Sultan Selim’in anma yerine gidilseydi, bu yoldan bakan, milletvekili veya Vali geçerken bu çöplüğü görse ne derdi?
Bayrak dikme merasimine giden Vali yardımcısı veya Kaymakam köy merkezinden değil de, bu taraftan yürüyüp çöplüğü görseydi,ne derdi?
Her gün Yukarısırt,Aydınköy ve Karacakılavuz istikametine giden araçlar bu görüntüyü görünce ne düşünüyor dediler.
 
Haberlerimizi dikkate alan Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak gerekeni yapıyor, İlçe başkanı Ufuk Gençtürk, belediye başkanı Güler Aktaş’ı alıp, “incelemelerde bulunduk, takipçisi olacağız” derken, kendi köyündeki bu çöplükten bilgisi olduğu halde neden “TAKİPÇİSİ” olmuyor?
 
Bu görüntüye Kadir Albayrak’ın ne tepki vereceği merakla bekleniyor.
 
Kaynak : Murat Ürtekin