info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mustafa Aydoğdu yu Onurlandıran Ödül

10 Yılı aşkın süre Tekirdağ spor Başkan ve yöneticiliği yapıp Tekirdağ spora hizmet eden bunun yanında maddi ve manevi katkılar sağlayan sayın Mustafa AYDOĞDU yıllar sonra bu hizmetlerinin unutulmadığını aldığı ödülle anladı.


Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunca 2010  En10  Başarılı  Spor Yöneticileri  ödül töreni 30 Mart 2011 Çarşamba  günü Lütfü Kırdar Kongre Merkezinde yapıldı. Ödül törenine Gençlik spor Genel Müdürü Yunus AKGÜL, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut ÖZGENER, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay DEMİREL, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Lütfü ARIBOĞAN, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet BAYKAN ve Yönetim Kurulu üyeleri ile 81 ilden ödül almaya hak kazanan başarılı spor yöneticileri katıldılar.

Ödülünü Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut ÖZGENER’ in elinden alan Mustafa AYDOĞDU; “ 10 yılı aşkın süredir yaptığım hizmetlerin unutulmadığını, bugün aldığım ödülle daha iyi anladım,   bu ödül beni çok gururlandırdı,   benim bu ödülü almama vesile olan Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı sayın Mehmet KAYA ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum  ” dedi.

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber