info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Off-Road Heyecanı Karadeniz e Taşınıyor

Türkiye Off-road Şampiyonası nın beşinci ayağı, Karadeniz Off-Road Kulübü (KARDOFF) organizatörlüğünde bugün ve yarın SafranBolu da düzenlenecek.

İki gün sürecek organizasyonun birinci gününde tamamen doğal ve sert bir zemin yapısına sahip üç farklı parkurda sekiz özel etap olarak geçilecek. İkinci gün ise, seyirciler için özel olarak görsel amaçlı hazırlanan parkur ile doğal engellerle çevrelenmiş parkur geçilerek şampiyonaya devam edilecektir.

Türkiye'nin Ankara, İstanbul, Sakarya, Mersin, Tarsus, Sinop, Bolu, Tekirdağ, SafranBolu, Bursa, Denizli gibi birçok ilinden yarışmaya katılacak yarışmacılar sezonun beşinci yarışında oldukça çekişmeli bir mücadele içine girecekler.

Öte yandan seyirciler için de ulaşımı rahat sağlamaları açısından güzergah boyunca yönlendirmeler olacak.

İlk arabanın startı bugün saat 14.03'te verilecek ve gün saat 17.00'de bitecek. Yarın ise ilk araç startı 12.18'de olup 19.45'te yapılacak ödül töreni ile yarışma son bulacak.

ASFALTTA OTOKROS KEYFİ

2011 Türkiye Otokros Şampiyonası'nın üçüncü ayağı, Ankara Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Sincan Yenikent'de, Başkent Otomobil Off-road ve Motorsporları Kulübü (BOOS) tarafından hazırlanan parkurda bugün başlayacak ve yarın sona erecek.

Alışık olunanın dışında toprak zemin yerine asfalt zemin üzerinden gerçekleştirilecek yarışın idari ve teknik kontrolü, Asaş Stadı Otoparkı'nda hazırlanan otokros parkurunda bugün başladı. İlk gün yarışları saat 13.00'te tamamlanacak.

Yarışın antrenman (serbest) turları da, bugün 13.00 - 17.00 ve yarın ise 09.30-12.00 arasında koşulacak. Yarışlar yarın 12.30 itibariyle start alacak. Saat 17.00'deki ödül töreni ile sona erecek.